Ikisininde suanki burnumdan daha çok yakisacagini düşünüyorumBence birinci daha güzel daha doğal görünüyor ancak senin yüzüne hangisi gider bilemem...
Ikisininde suanki burnumdan daha çok yakisacagini düşünüyorumyuvarlak yüz hatlarına sahibim ama hangisi güzel durur karar veremedim
canım kendi burnuna en yakın olanı seç bence. yapı olarakIkisininde suanki burnumdan daha çok yakisacagini düşünüyorumyuvarlak yüz hatlarına sahibim ama hangisi güzel durur karar veremedim
Cnm buna senin degil d doktorun karar vermesi gerekmiyor mu cunku bildigim kadariyla bu burunu istiyorum dediginde doktorlar cok sicak bakmiyor herkese her burun gitmior cunkuIkisininde suanki burnumdan daha çok yakisacagini düşünüyorumyuvarlak yüz hatlarına sahibim ama hangisi güzel durur karar veremedim
Ne anlatirsam doktor anlamaz diye düşünüyorum. Çünkü bazen ufak tefek şeyleri kaciriyolar mesela burnum küçülsün diyosun ama uzunlugundan çok bir şey gitmiyor yada burnu küçültüp burun deliklerini çok büyük bırakıyor falan. Belki fotoğraf gösterirsem daha iyi anlar diye düşündümCnm buna senin degil d doktorun karar vermesi gerekmiyor mu cunku bildigim kadariyla bu burunu istiyorum dediginde doktorlar cok sicak bakmiyor herkese her burun gitmior cunku
Yüzüm yuvarlak olduğu için uzun ve sivri burunlar çok kötü duruyor. Sanırım bende kapalı bayandaki gibi birsey istiyorumcanım kendi burnuna en yakın olanı seç bence. yapı olarak
Dogru haklisin cnm bende bu konuya dikkat edicem burun kucuktup delikler ayni kaldiktan sonra ne anladim bu isten :)) ama illa ki tasarim yaptirmak lazim her doktor yapiordur heralde gormek lazim kosulsuz guvenip sonucunda husrana ugramayalim sen hangi doktora ameliyat olmayi dusunuosunNe anlatirsam doktor anlamaz diye düşünüyorum. Çünkü bazen ufak tefek şeyleri kaciriyolar mesela burnum küçülsün diyosun ama uzunlugundan çok bir şey gitmiyor yada burnu küçültüp burun deliklerini çok büyük bırakıyor falan. Belki fotoğraf gösterirsem daha iyi anlar diye düşündüm
Maalesef benim gideceğim doktor tasarım yapmıyor anlatıyorsun senin dediğine göre yapıyor. Sakarya kbb uzmani ömer öncü ye yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım ramazandan sonra. Hala korkularim var şekil olarak da karar verebilmis değilim. Burun deliklerime dokunmazsa öldürürüm o doktoruDogru haklisin cnm bende bu konuya dikkat edicem burun kucuktup delikler ayni kaldiktan sonra ne anladim bu isten :)) ama illa ki tasarim yaptirmak lazim her doktor yapiordur heralde gormek lazim kosulsuz guvenip sonucunda husrana ugramayalim sen hangi doktora ameliyat olmayi dusunuosun
Cnm cok dogru diosun hic aklimda yoktu bunlar. Dojtorla gorusmeye gittigimde biraz zorlayacagim herseyi ogrenmek icinkızlar ayrıntılı olarak anlatın ve sorun nasıl olacak ne kadar küçülecek ben mesela burun ucum küçülsün istiyorum diyodum küçültürüz yaparız ederiz diyorlar ancak üstüne gidince %20 falan küçülür az küçülür diye detaylı anlatıyolar
Kbb ci die mi tasarim yapmior acaba cunku ozel doktorlar plastik cerrahiler tasarim yapio die biliorumMaalesef benim gideceğim doktor tasarım yapmıyor anlatıyorsun senin dediğine göre yapıyor. Sakarya kbb uzmani ömer öncü ye yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım ramazandan sonra. Hala korkularim var şekil olarak da karar verebilmis değilim. Burun deliklerime dokunmazsa öldürürüm o doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?