Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ekim de olacağım ameliyat inşallahMerhaba eşim oldu çocuklarımda onda geniş eti ve kulak tüpü ameliyat i oldu esimin burnu mükemmel oldu Dr da çok iyi tatlı bir doktor
Çok sevindim güzel yorum görünce. Teşekkür ederimÇok içine sindi gayet doğal oldu erkek burnu olmasına rağmen değişimi anlamayan çok oldu sağlık problemi olmadı hem ameliyathane fotosunu hemde similasyonu gösterdi bize o dönemde ekokde idi.simdi farklı bir yerde tavsiye ederim ama tabiki kişiden kişiye değişiyor tabi beklentiler
Anladığım kadarıyla revizyon olacaksınız.Hiç riske atmayıp iyi bir doktora ameliyat olmanızı öneririm.Aksi halde şu anki halinizden daha sıkıntılı duruma düşebilirsiniz.
Merhaba eşim oldu çocuklarımda onda geniş eti ve kulak tüpü ameliyat i oldu esimin burnu mükemmel oldu Dr da çok iyi tatlı bir doktor
merhaba, ne kadara anlaştınız/oldunuz acaba?Bende ekim de olacağım ameliyat inşallahEşinizin her hangi bir sağlık problemi olmadı dimi, görüntü olarak içinize sindi mi tam olarak
son sorum doktor bey simülasyon görüntüsünü gösteriyor mu ameliyattan önce
Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim![]()
Merhaba, henüz ameliyat olmadım 22bin ₺ diye konuştuk inşallah daha fazla artış olmazmerhaba, ne kadara anlaştınız/oldunuz acaba?
Evet ilk ameliyatımdan sonra dediğiniz duruma düştüm zaten.Revizyonun var olan sorunlarıma yenilerini eklemek dışında bir faydası olmadı.Birkaç isim var aklımda.İyice iyileşip son halini aldıktan sonra görüştüğüm isimlerin yönlendirmesine göre revize ettireceğim.merhaba, ne kadara anlaştınız/oldunuz acaba?
Aklınızdaki doktorlar hangileri bende araştırabilir miyim? Can Ercan beyden memnun kalmadınız yani ne gibi sorunlarınız oldu ?özelden burnunuzun resmini atabilir misiniz rica etsemEvet ilk ameliyatımdan sonra dediğiniz duruma düştüm zaten.Revizyonun var olan sorunlarıma yenilerini eklemek dışında bir faydası olmadı.Birkaç isim var aklımda.İyice iyileşip son halini aldıktan sonra görüştüğüm isimlerin yönlendirmesine göre revize ettireceğim.
Benim doktorum da Ekol’ün eski doktorlarından ama Can Ercan değil.Benim ilk ameliyatımda sağ kanadım asimetrik ve burun ucum sağa yatıktı.Bırın sırtım gölgeli görünüyordu.Bunlar düzeltilirken burun sırtında,kemik ve kıkırdak birleşim yerinde çöküntüler oluştu.Burun ucumu kısaltıp daha düşük yapmış.Kıkırdak düzensizlikleri vb var .Yaşanmayacak kötü bir burun değil ama estetik beklentiyi de karşılamıyor.Aklınızdaki doktorlar hangileri bende araştırabilir miyim? Can Ercan beyden memnun kalmadınız yani ne gibi sorunlarınız oldu ?özelden burnunuzun resmini atabilir misiniz rica etsem![]()
Benim doktorum da Ekol’ün eski doktorlarından ama Can Ercan değil.Benim ilk ameliyatımda sağ kanadım asimetrik ve burun ucum sağa yatıktı.Bırın sırtım gölgeli görünüyordu.Bunlar düzeltilirken burun sırtında,kemik ve kıkırdak birleşim yerinde çöküntüler oluştu.Burun ucumu kısaltıp daha düşük yapmış.Kıkırdak düzensizlikleri vb var .Yaşanmayacak kötü bir burun değil ama estetik beklentiyi de karşılamıyor.
Az önce sizin bahsettiğiniz doktorla ilgili birkaç yorum çıktı tesadüfen.Şikayet var’a bir bakın isterseniz.Burnunuzu beğenmezseniz ya da sorun çıkarsa size yaklaşımı nasıl olacak?
Bu çok önemli bir detay
Hadii ya adınıza üzüldüm çok geçmiş olsunBenim doktorum da Ekol’ün eski doktorlarından ama Can Ercan değil.Benim ilk ameliyatımda sağ kanadım asimetrik ve burun ucum sağa yatıktı.Bırın sırtım gölgeli görünüyordu.Bunlar düzeltilirken burun sırtında,kemik ve kıkırdak birleşim yerinde çöküntüler oluştu.Burun ucumu kısaltıp daha düşük yapmış.Kıkırdak düzensizlikleri vb var .Yaşanmayacak kötü bir burun değil ama estetik beklentiyi de karşılamıyor.
Az önce sizin bahsettiğiniz doktorla ilgili birkaç yorum çıktı tesadüfen.Şikayet var’a bir bakın isterseniz.Burnunuzu beğenmezseniz ya da sorun çıkarsa size yaklaşımı nasıl olacak?
Bu çok önemli bir detay bence.
Merhaba ben oldum bugun 15. Günümmerhaba, Can Ercan beye burun estetiği olan var mı ?