Burun estetigi cerrah secimi

Burun estetigi icin en iyi cerrah sizce kimdir?

• Prof. Dr Ahmet Karacalar

OY: 1 5,3%
  • Op. Dr Emre Ilhan

OY: 10 52,6%
  • Op. Dr Baris Cakir

OY: 3 15,8%
  • Op. Dr Muhammet Dilber

OY: 5 26,3%

• Ankete Katılan
    19

drogba23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
70
17
38
Merhaba arkadaslar ben burun ameliyati olmak istiyorum. Doktor secimi konusunda kararsizim.
Benim icin en onemli olan sey burnumun saglikli ve dogal durmasi.

Benim sectigim doktorlar:
Prof. Dr Ahmet Karacalar
Op. Dr. Emre Ilhan
Op. Dr Baris Cakir
Op. dr Muhammet Dilber

Sizce bu doktorlar arasinda hangisini tercih etmeliyim?
Daha once ameliyat olanlarin tavsiyelerini bekliyorum.

canım karar senin tabi ama ne istediğini bilmek çok önemli.eğer doğallıkta önemliyse kesinlikle muhammet dilber olmalı tercihin.bende bikaç senedir araştırıyorum sonunda muhammet dilberde karar kıldım.tabi diğer doktorlarda çok başarılı ama senin ne istediğinibilmen lazım.

canım bende Emre İlhana oldum. Bugün tam 1. ayımı doldurdum çok memnunum ama bence sen herkesin resimlerine bak ve doktorlarlada gidip görüş ne tür bir burun istediğine karar ver çünkü herkesin tarzı farklı senin ne tarz burun istediğin önemli öncelikle.

Bu soruya herkes kendi beğenisi ve tecrubesiyle cevap verecektir.

Durum böyle olunca bende MUHAMMED DİLBER'İ ÖNERİRİM.

Genede tavsiyem yazdığım tüm isimlerle görüşüp birebir bilgi alman ve sana en yakın gelen içine sinen hekimi seçmelisin.

Gönlünce olsun.

Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkurler. Daha karar veremedim hangi doktora yapacagima..Ahmet Karacalara meme protezi oldum, bir arkadasimda burun estetigi oldu ve cok memnun kaldi. Ben yurt disinda yasadigim icin bu karar benim icin daha zor, cunku istetigim zaman gidip goremiyorum doktorlari hem muayene hem de estetik sonrasi kontroller icin. Fatih Dagdelenin yasadigim sehire 2 ayda bir hastalarini gormek icin geldigini duydum. Bu yuzden daha mantikli geldi ama bunun icin de sadece bir isim var. Daha once Fatih Dagdelenin cok iyi oldugunu dusunuyordum ama burda olumsuz yorumlar okuyunca kararsiz kaldim. Fatih Dagdelen hakkinda cogu yorum simdi silinmis sanirim birsey bulamiyorum. Burdan tekrar paylasirmisiniz ozellikle bu isimler ve Fatih Dagdelene ameliyat olan arkadaslara sesleniyorum..Fotograf paylasirsaniz cok sevinirim.. Bekliyorum

Merhaba arkadaslar ben burun ameliyati olmak istiyorum. Doktor secimi konusunda kararsizim.
Benim icin en onemli olan sey burnumun saglikli ve dogal durmasi.

Benim sectigim doktorlar:
Prof. Dr Ahmet Karacalar
Op. Dr. Emre Ilhan
Op. Dr Baris Cakir
Op. dr Muhammet Dilber

Sizce bu doktorlar arasinda hangisini tercih etmeliyim?
Daha once ameliyat olanlarin tavsiyelerini bekliyorum.

kesinlikleee emre ilhana olmalısın ben oldum su an 7. günüm hastanesinden personeline we mükemmel elektrigi kendinden eminligiyle hastalarını kendisine baglıyor

Emre İlhan ismiyle ilgili oldukça olumlu görüşler var. Bu denli olumlu etki bırakmak da kolay iş değil hani :)

Back
X