burun estetigi deneyimim ANKARA

kubrayigitt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
34
8
6
33
Yıllarca doktor araştırıp araştırıp en sonunda 10 dakika görüşünce işte budur dediğim dr Ali kavuzluya ameliyat oldum. 26 senedir hayatımda ilk defa nefes alıyorum bu ne büyük nimetmis. burnumda acayip guzel oldu çok memnunum. Fiyatda gayet uygun hiç agrım moruğun olmadi 3. ayıma geldim şişlik yamukluk burun deliklerinde esitsizlik bile yok sizlerede bilgi olması amacıyla yazıyorum gözüm kapalı tavsiye ediyorum resminide koydum

Eklentiler

• Screenshot_20181221-222040_Instagram.webp
    Screenshot_20181221-222040_Instagram.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 152
Yıllarca doktor araştırıp araştırıp en sonunda 10 dakika görüşünce işte budur dediğim dr Ali kavuzluya ameliyat oldum. 26 senedir hayatımda ilk defa nefes alıyorum bu ne büyük nimetmis. burnumda acayip guzel oldu çok memnunum. Fiyatda gayet uygun hiç agrım moruğun olmadi 3. ayıma geldim şişlik yamukluk burun deliklerinde esitsizlik bile yok sizlerede bilgi olması amacıyla yazıyorum gözüm kapalı tavsiye ediyorum resminide koydum

merhaba ,
geçmiş olsun . bu izler kalıyormu? yoksa belli mi olmuyor? Bir de ameliyat sonrası tampon takılınca nefes alabildiniz mi* Ben burnumu ellerimle kapatıp ağzımdan nefes almaya çalışıyorum.Sanki kalbim duracak gibi hissediyorum.

Back
X