- 11 Kasım 2024
- 1.554
- 4.077
- 48
- 34
Merhaba. Kardeşinizde solunum sorunu da var mıydı? Ya sadece estetik mi oldu?
Teşekkürler cevap için, geçmiş olsun.Selamlar, sadece estetik ameliyatı oldu sağlık sorunu yoktu.
Rica ederim ne demek ben de teşekkür ederimTeşekkürler cevap için, geçmiş olsun.
Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun ka
Ne kadara yaptırmıştınız kardeşinizinkiniAnkara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.
10,15 bin lira arası bir rakam ödemiştik hatırladığım kadarıyla.Ne kadara yaptırmıştınız kardeşinizinkini
Şu burna elletilir mi? Sakın! Yıllarca oturup ağlamak istemiyorsanız vazgeçin bu işten.Valla şu görüntünün bozulmasına çok üzülürüm. bu yüzden kapalı ameliyat düşündüm. Fiyatlar çok uçuk, burnum sıkıntılı bir burun olsa söylenen fiyatları veririm ama inanılmaz abartmışlar. 185 bin fiyat veren oldu ya
ŞeyŞu burna elletilir mi? Sakın! Yıllarca oturup ağlamak istemiyorsanız vazgeçin bu işten.
Son durumun nasıll sanki ödem var falan diyordun yoluna girdi mi her şey (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)Şeyben ameliyat oldum. Ama çok şükür çok memnunum, hiçbir sıkıntı olmadı
Ne gerek vardı ki o mis gibi burunaŞeyben ameliyat oldum. Ama çok şükür çok memnunum, hiçbir sıkıntı olmadı
Hala ödemlerim var ne yazık ki, ameliyat sonrası 15 kilo aldığım için ona bağlıyorum biraz. 1 yılı doldurana kadar sabredeceğim artıkSon durumun nasıll sanki ödem var falan diyordun yoluna girdi mi her şey (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)
Burnum kırıktı ne yazık ki, önden çok değişmedi görüntüsü çok şükürNe gerek vardı ki o mis gibi buruna
Biz sizinki gibi bir burun için yıllardır doktor arıyoruz.Hala ödemlerim var ne yazık ki, ameliyat sonrası 15 kilo aldığım için ona bağlıyorum biraz. 1 yılı doldurana kadar sabredeceğim artık20 gün sonra 6. Ay kontrolüm var onu bekliyorum
Burnum kırıktı ne yazık ki, önden çok değişmedi görüntüsü çok şükür
Hayatımda gördüğüm en kötü doktor ilk ameliyatimi 2023 te oldu. Yaptığı burun yüzünden tekrar oldum 120 bine o zamanlar Siirt eğitim ve araştırma hastanesinde oldum şuan Medipol hastanesinde ameliyatlarını yapıyor kesinlikle onda olmayın yaptığı burunlar revizyonluk burunlar tecrübe ile sabit hayatınızı riske almayın o kadar para veriyorsunuz üstüne pişmanlık çekmeyin Dr Hüseyin Barkın Yavuz'a olmayın isteyene resim foto atabilirim yeterki benim düştüğüm hataya düşmeyin.İstanbul bahcelievler medipol hastanesi dr barkin yavuz oldum. Çok memnunum
Merhaba gecmis olsun rica etsem ozelden fotograf gondere bilirnisinizKızlar ben Sinan beye ameliyat oldum. Ne tarif ettiysem onu yaptı, istemediğim hiçbir şeyi yapmadı. Çok memnun kaldım. Bugün 3. günüm morluğum ve şişliğim çok fazla yok. İlk gün gece biraz ağrım oldu ama onun dışında ağrım olmadı. İsteyene özelden fotoğraf atarım
Bana fotoğraf atabilir misiniz?Hayatımda gördüğüm en kötü doktor ilk ameliyatimi 2023 te oldu. Yaptığı burun yüzünden tekrar oldum 120 bine o zamanlar Siirt eğitim ve araştırma hastanesinde oldum şuan Medipol hastanesinde ameliyatlarını yapıyor kesinlikle onda olmayın yaptığı burunlar revizyonluk burunlar tecrübe ile sabit hayatınızı riske almayın o kadar para veriyorsunuz üstüne pişmanlık çekmeyin Dr Hüseyin Barkın Yavuz'a olmayın isteyene resim foto atabilirim yeterki benim düştüğüm hataya düşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?