Burun Estetiği Doktor Önerisi (KBB)

• Konu Sahibi Konu Sahibi xMeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadara yaptırmıştınız kardeşinizinkini

Şu burna elletilir mi? Sakın! Yıllarca oturup ağlamak istemiyorsanız vazgeçin bu işten.

Şu burna elletilir mi? Sakın! Yıllarca oturup ağlamak istemiyorsanız vazgeçin bu işten.
Şey ben ameliyat oldum. Ama çok şükür çok memnunum, hiçbir sıkıntı olmadı

Eklentiler

• IMG_6414.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_6413.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 56
Son durumun nasıll sanki ödem var falan diyordun yoluna girdi mi her şey (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)
Hala ödemlerim var ne yazık ki, ameliyat sonrası 15 kilo aldığım için ona bağlıyorum biraz. 1 yılı doldurana kadar sabredeceğim artık 20 gün sonra 6. Ay kontrolüm var onu bekliyorum

Ne gerek vardı ki o mis gibi buruna
Burnum kırıktı ne yazık ki, önden çok değişmedi görüntüsü çok şükür

Biz sizinki gibi bir burun için yıllardır doktor arıyoruz.

İstanbul bahcelievler medipol hastanesi dr barkin yavuz oldum. Çok memnunum
Hayatımda gördüğüm en kötü doktor ilk ameliyatimi 2023 te oldu. Yaptığı burun yüzünden tekrar oldum 120 bine o zamanlar Siirt eğitim ve araştırma hastanesinde oldum şuan Medipol hastanesinde ameliyatlarını yapıyor kesinlikle onda olmayın yaptığı burunlar revizyonluk burunlar tecrübe ile sabit hayatınızı riske almayın o kadar para veriyorsunuz üstüne pişmanlık çekmeyin Dr Hüseyin Barkın Yavuz'a olmayın isteyene resim foto atabilirim yeterki benim düştüğüm hataya düşmeyin.

Merhaba gecmis olsun rica etsem ozelden fotograf gondere bilirnisiniz

Bana fotoğraf atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…