Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi İstanbul

hewlettpackard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
1
0
86
32
İstanbul
İyi günler arkadaşlar istanbul'da burun estetiği için doktor tavsiye eder misiniz ?

abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan

Bu doktorlara da ameliyat olan arkadaşımız varsa yazabilir şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler

İyi günler arkadaşlar istanbul'da burun estetiği için doktor tavsiye eder misiniz ?

abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan

Bu doktorlara da ameliyat olan arkadaşımız varsa yazabilir şimdiden teşekkürler.

Emre İlhan'a revizyon ameliyatı oldum .çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ..isteseniz albümümden resimlere bakabilirsiniz;)

abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan

Emre İlhan'a revizyon ameliyatı oldum .çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ..isteseniz albümümden resimlere bakabilirsiniz;)

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler
geçmiş olsun.. bende ilk ameeliyatımda benzer sorunlar yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi.insan böle kötü bi tecrübe yaşayınca maddiyatı düşünmüyor tabi. önemli olan başarılı bir doktor bulup düzellttirmek ve aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak..ben 4 ay önce Emre İlhan'a revizyon ameliyatı oldum ve çok memnunum ..darısı başınıza inş;)

abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan

Bundan 3 ay önce Medicana kbb de çalışan Süleyman Kumbasar a estetik ameliyat olarak hayatımın hatasını yaptım.Şuan Burun kemiğim ve burun ucum yamuk yüzümde yamulmuş gibi görünüyor.Doktor seçimi o kadar önemli ki bu herkesin başarabileceği bir ameliyat değil.Ben hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım 10 yaş yaşlandım 3 ayda.Lütfen doktor seçiminde çok dikkatli olun.2. Ameliyat için doktor araştırıyorum bende ve Emre İlhan dan randevu aldım,o da taa 22 kasıma randevu verdi yine de bekleyeceğim.Lütfen sende acele etme ve asla paraya acıma maddi durumun elvermiyorsa biraz daha bekle ve sonra ol.Ben 3 bine ameliyat oldum şimdi ise düzelttirmek için en az 13 bin ödeyeceğim.Bir kere olsun sağlam olsun ki konu sadece para değil hayatın boyunca aşamayacağın psikolojik izler bırakıyor başarısız burun estetiği.Ben çok üzgün ve pişmanım lütfen siz dikkatli davranın

Sizin içinde ayrıca üzüldüm aynı sorunu bende yaşıyorum ve Emre İlhan ın ikinci ameliyat konusunda başarılı olduğunu sıkça duydum,hastalarının profillerini gezdim,gerçekten ne burunları yola getirmiş.Bunları görmeden önce çok umutsuz ve mutsuzdum şuan tek umudum Emre İlhan diyebilirim.Ama randevuyu 22 Kasım a verdi bu nedenle hemen randevu al derim tabi ki görünce acaba benimde kanım ısınacak mı bimiyorum fakat denemekte fayda var.Umarım çare bulursunuz,umarım hepimiz çare buluruz.Bu sıkıntıyıda kimse yaşamaz ... Çok üzgünüm umarım her şey yoluna girer

Kesinlikle Emre İlhan ! Benim bugün 15.günüm ve gerçekten hiç problem olmadan atlattım bu 15 günü Emre bey gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası inanılmaz ilgili bir doktor ve gerçekten işinde farklı olduğunu çok belli ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Prof. Dr Özcan Çakmak bey hem revizyon hemde ilk ameliyatlar konusunda gercekten cok basarılı ilgili bir doktor kendisini tereddütsüz tavsiye ederim dorduncu ve son amelıyatımı kendısıne oldum ve cok memnun kaldım

Revizyon ameliyatlari 12.000tlden basliyor cnm seni görmesi gerekiyor. Benim 5 haftam bitti yurtdisindayim ve ne zaman Hangi saatte bir sorunum olsa hic yanitsiz cevapsiz birakmadi Emre ilhan...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

1,5 yıl önce dr salih emre üregen e burun ameliyatı oldum.hem fındık ve ucu doğal kalkık
hem çok iyi nefes alan hemde kimsenin estetikli olduğunu anlayamadığı gizemli bir burnum var.gören burnuma hayran;
bana hayatımın en büyük hediyesini veren usta cerrah'ı, burun ameliyatı araştıran herkeze tavsiye ederim

abdülkadir göksel
Naci Çelik
emre ilhan

İyi günler ,İstanbul da burun estetiği için doktor Salih emre ÜREGEN i tek geçerim ve kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim.

istanbul estethica da burun amelıyatı olan varmı arkadaslar burun amelıyatı olmasyı dusunuyorum doktor arayısındayım lutfen tavsıyelerınızı beklıyorum

Back
X