Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi İstanbul

Ben hem revizyon hem de rinoplasti ameliyatı oldum.Ameliyatımı Prof.Dr.Özcan Çakmak gerçekleştirdi.Son derece doğal,simetrik bir burnum oldu.Kendisini şiddetle tavsiye ederim.İnanılmaz ilgili,bilgili ve bilinçli bir doktor.Hem burun ameliyatı olup hem de doğal olsun diyorsanız bence daha iyisi yok :)

Sizin içinde ayrıca üzüldüm aynı sorunu bende yaşıyorum ve Emre İlhan ın ikinci ameliyat konusunda başarılı olduğunu sıkça duydum,hastalarının profillerini gezdim,gerçekten ne burunları yola getirmiş.Bunları görmeden önce çok umutsuz ve mutsuzdum şuan tek umudum Emre İlhan diyebilirim.Ama randevuyu 22 Kasım a verdi bu nedenle hemen randevu al derim tabi ki görünce acaba benimde kanım ısınacak mı bimiyorum fakat denemekte fayda var.Umarım çare bulursunuz,umarım hepimiz çare buluruz.Bu sıkıntıyıda kimse yaşamaz ... Çok üzgünüm umarım her şey yoluna girer

Öncelikle merhaba ,yaşadığınız olumsuzluk için bende üzüldüm ancak ben de 5 ay önce Doktor Serkan Bey e Ameliyat oldum,sonuçtan çok da memnunum ayrıca kendisine 8 arkadaşımı yönlendirdim hepsi de çok mutlu şuan,her gün teşekkür ediyorlar...Ben yıllardır estetik cerrahinin içerisinde olan biri olarak şunu söylemek isterim,her yapılan ameliyatın komplikasyon açısından riski mevcuttur.Özellikle burun ameliyatlarında ikinci revizyon gerekebiliyor.Sebebi ise yapılan işlemin derinliği ile alakalı ,eğer ameliyat sonrası dönemde iyileşme sürecinde gerekli hasasiyeti göstermezseniz o bölgeyi koruyamadığınız takdirde düşme de olur deformasyonda...dolayısıyla bunu direk doktorun tecrübesine bağlamamak gerekir.Serkan Bey çok donanımlı ve estetik cerrahide bir numaradır...Umarım en yakın zamanda sorununuz çözülür...Şimdiden geçmiş olsun...sağlıklı günler dileğiyle....

istanbul meltem hastanesinde gökalp dizdar a ameliyat olan var mı arkadaşlar? Fiyatları hakkında bilgisi olan varmı

Prof. Dr Özcan Çakmak bey hem revizyon hemde ilk ameliyatlar konusunda gercekten cok basarılı ilgili bir doktor kendisini tereddütsüz tavsiye ederim dorduncu ve son amelıyatımı kendısıne oldum ve cok memnun kaldım
Ben de 3. AmeliyT için kendisiyle görüşüyorum, istemediğiniz herhNgi bi sonuç yada sıkntı Olmadı sanrm.. Varsa resim görmem mümkün mü acaba..

Ben de 3. AmeliyT için kendisiyle görüşüyorum, istemediğiniz herhNgi bi sonuç yada sıkntı Olmadı sanrm.. Varsa resim görmem mümkün mü acaba..
Merhabalar

Umarım son ameliyatınız olur. Açıkcası hicbir şikayetim yok. Şişlikler her gecen gun iniyor ve şekil iyice oturuyor. Burnum kesinlikle ameliyatli gibi degil. Ozcan Bey'le görüşmeye gittiğinizde benim butun fotolarıma bakabilirsiniz. Her acıdan çekti kendisi. Ismim Aysegül Temel

Sevgiler

Merhaba kızlar.6 ay önce burun ameliyatı oldum.Doktorum harika biri.İsmi Şaban Çelebi.Şuan Gaziosmanpaşa Hastanesinde KBB bölümünde.Burnum yan profılde kemerli ve ucu aşağıda bir burundu.Beni çok rahatsız ediyordu.Yan profil resimde çıkmamak için çabalar sarf ediyordum.Ergenlikten gelen bir takıntım vardı.Şuan iyi ki olmuşum diyorum.Doğal görünümlü bir burun istiyorsanız kesinlikle Şaban Bey ile tanışmalısınız.Şuan yıllardır burnum böyleymiş gibi hissediyorum.Çok mutluyum.Özgüvenim yerine geldi.Benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlara yardımcı olmak istedim.Zamanında bende böyle doktor arıyordum.Zor bir karar iyi bir doktora denk gelmek çok önemli..

Burun estetiği ve KBB konusuyla ilgilenen bütün arkadaşlara Selçuk GÜNEY'le tanışmalarını tavsiye EDİYORUM. 2 kez başarısız burun estetiği ameliyatı olduktan sonra burun estetiğinde iddialı ve ünlü birkaç doktorla görüştüm fakat 3. ameliyatı riskli bulduklarından yapmadılar. Sonrasında arkadaş tavsiyesi ile Selçuk GÜNEY'i tanıdım. Detaylı muayeneden sonra riskli olmasına rağmen ameliyatımı yapmayı kabul etti. Önceki ameliyatımı "meşhur" Doktor yaptı; Kemerli bir burnum vardı ve nefes almamı zorlaştıran et vardı 1.ameliyatımdan sonra durumum daha da kötüleşti, burnum bariz yamuldu, burun ucu düştü, burun kemeri hala vardı. 2.ameliyattan sonra bandaj açılınca burnumda kocaman açık yara olduğunu gördük. Kendisi buna sivilce dedi. Varolan yamukluğun arttığını, kemerin hala kaldığını , burun ucu morarmasının başladığını ve burun deliklerimin eşit olmadığını gördüm. Netice büyük hayal kırıklığı. Bundan sonra SELÇUK GÜNEY sağlık ve estetik olarak yaşadığım sorunları çözdü. Fakat Eski doktorun yaptığı geri dönülmez hatasının (Doktorun sivilce dediği iyileşmeyen yaranın ameliyat hatası sonucu orda doku kaybı olduğunu morarmanınsa kılcal damarların kesilmesi sonucu oluştuğunu öğrendim) sonuçları hala devam ediyor. Ama Selçuk Hoca cilt tedavisi ile tamamı olmasa da biraz düzeltebileceğini söyledi. Ayrıca Selçuk hocanın ameliyatından sonra şişlik morluk, ağrı ve kanama olmadı.
Yaşadığım fiziksel ve psikolojik kötü günleri başkaları yaşamasın diye bu paylaşımı yapıyorum. Selçuk GÜNEY mesleğinde çok başarılı bir cerrahtır. Ameliyat sürecimin her aşamasında hep yanımdaydı. Başarılarının devamını dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X