Burun estetiği; doktor tavsiyesi

Clkrky

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
56
10
8
Arkadaşlar ben daha önce başka bi başlıkta uzunca bi liste hazırlamıştım sizlerden de fikir alabilmek için. Listeyi fiyat/ beğenmediğim fotoğraflar/ olumsuz yorumlar gibi sebeplerle 6 doktora indirdim. Görüşme talep ettiklerim de oldu ama sizlerden de burun estetiği olanlar varsa bu doktorlardan birisine bana olumlu/olumsuz yardımcı olursanız sevinirim.
1. şaban çelebi
2.ömer aşkıner
3.erkan soylu
4.tamer haliloğlu
5.doğan pınar
6. Ahmet islam
98E2D32F-D0A5-4929-946B-5EEEAB842EB7.webp

ben nihat kayaya oldum. 12 bin olmuş fiyatı. şabanı da düşünmüştüm zamanında ama yeri uzak bana diye gitmedim görüşmeye. ben de bi olumsuz yorum görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam bir hastasını 1 sene sonra tekrar ameliyat etmiş. doğanla görüştüm ancak bana simülasyon yapmadı. muayenesi bağdat cad geçince ücretli oldu diye biliyorum.

ahmet islam için şunu diyebilirim sadece. barış çakır kendisini takip ediyor instagramda, tanışıklığı var sanırım ikisinin. o da uzak diye gitmemiştim görüşmeye

ben nihat kayaya oldum. 12 bin olmuş fiyatı. şabanı da düşünmüştüm zamanında ama yeri uzak bana diye gitmedim görüşmeye. ben de bi olumsuz yorum görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam bir hastasını 1 sene sonra tekrar ameliyat etmiş. doğanla görüştüm ancak bana simülasyon yapmadı. muayenesi bağdat cad geçince ücretli oldu diye biliyorum.
Telefonla görüşmüştüm kendileri söyledi ücretsiz muayene diye doğan bey için. Şaban beyi de birebir görüşmeden elemek istemedim çünkü fotoğrafları başarılı; bakalım.
teşekkürler yorumunuz için.

Tamer haliloğlu ile görüşmemi yaptım; ve Şimdilik şunu söyleyebilirim ki kesinlikle donanımlı, ilgili bir doktor. Daha önce nişantaşında Bi estetik cerrahla da görüşme yapmıştım ama arasında dağlar kadar fark var.. 3d dediğimiz teknikle burnumun olasılı halini filan da gösterdi. Diğer doktorlarla da görüşeceğimi kendisine ilettim kendisine ve yine aynı samimiyetle başkalarıyla görüşsem dahi nelere dikkat etmem gerektiğini aktardı... 👏🏻👏🏻

Back
X