Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler peki doktorun asdını bılıyormusunuzCanım Kayseri'de var
cok sagol ben onunlada görusmek isterim bilgi için tesekkurler4200- 4500 arası bir fiyat sunuyor kendisi.. Fakat biraz konusursaniz düşürebilir. Ahmet Tuna Eren..
mrb arkadaşlar burun estetiği fiyatı 4 bine kadar olan doktorları bilen var mı![]()
belki haklı olabilirsiniz ama bunun üstünü verecek dururumum yok ve olmam sart gibi birşey psikolojimi bozuyor desem yeridirfiyata göre doktor bulmayın bence... güvendiğiniz doktoru seçin ve fiyatı ne ise onu ödeyin...ucuza olcam diye burnunuzdan olmayın... revizyon yani ikinci ameliyat hem daha zorlu hem de daha pahalı bir süreç
görünüş olarak çok kötu cocuklugumdan beri alay konusu oldum desemRica ederim. Fakat cok sorunlu bir burnunuz yoksa gerçekten olmayın..
fotolrınızı görebilme imkanım var mı acaba ayrıca eskı burnunuz demekkı hiç kötu değilmiş ondan bu pişmanlıgınız olabilirmiAnladım.. Bende cok takintiliydim fakat bu değişime alisamadim eski burnun mu simdi yapili hali mi dersen eski burnum derdim. Cok güzel bile olsa insan yadirgiyor ben 2 aya yaklastim halen yadirgiyorum.
atılıyor diye biliyorum insallah bende bu ekım ayında olurumHayır aksine kötüydü guzel bir burnum yoktu ama aliskanlik iste insan kolay kolay yeni bir sekle adapte olamiyor yukleniyorsa atayim tabi
cok tesekkurler hemen bakıcamBen Mayıs ayında bine yaptırdım, fazla değişmiş olamaz
Ege Üniversitesi Yiğit Özer Tiftikçioğlu , Plastik cerrahi ve reconstruction
Sonuçtan çok memnunum ..Albümüm açık bakabilirsiniz.
bence de cok güzel olmus masallah diyelim.
bence cok hoş neresi oyuk pekiCok oyuk durmuyor mu sizce ?