Meraba ben Bezmiâlemde 3 bin liraya yaptırdım ve hem et hem kemik alındı nefes sıkıntım da vardı bu yüzden KBB doktoruna oldum estetikte yaptı ve şu an çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim burnum çok sorunlu büyük ve kemerliydi şuan kesinlikle çok doğal.merhaba. ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı diye duydum. Sizler ne kadara yaptırdınız ya da yaptıracaksınız? (İstanbul Anadolu Yakası.)
40 gün önce oldum doktorum Doç.Dr.Alper Yenigünçok teşekkür ederim. Ne zaman oldunuz ve doktorunuz kimdi acaba?
Rica ederimçok teşekkür ederim
merhaba öncesini sonrasını görebilir miyim acaba canım sorun olmazsaçok teşekkür ederim. Ne zaman oldunuz ve doktorunuz kimdi acaba?
çok teşekkür ederim. Ne zaman oldunuz ve doktorunuz kimdi acaba?
Resim görme şansım varmı bide ameliyat sonrası çok morarma oldumu?Meraba ben Bezmiâlemde 3 bin liraya yaptırdım ve hem et hem kemik alındı nefes sıkıntım da vardı bu yüzden KBB doktoruna oldum estetikte yaptı ve şu an çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim burnum çok sorunlu büyük ve kemerliydi şuan kesinlikle çok doğal.
3750 demiştifiyatı nedir alper beyin
Meraba ben Bezmiâlemde 3 bin liraya yaptırdım ve hem et hem kemik alındı nefes sıkıntım da vardı bu yüzden KBB doktoruna oldum estetikte yaptı ve şu an çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim burnum çok sorunlu büyük ve kemerliydi şuan kesinlikle çok doğal.
Aykut özpür nasıl 20 bin ben daha gecen ay fiyat sormustum 13-14 arasıydı doğruluğu kesin mi?Merhabalar ben de uzun zamandır araştırıyorum ama fiyatlar inanılmaz farklılık gösteriyor. Mayıs ayı içerisinde doktorlardan aldığım fiyatları aktarayım ben de;
Ameliyat olanlar, doktor isimlerini ve fiyatlarını ve memnuniyet derecelerini paylaşırsa çok memnun olurum.
Önümüzdeki yıl düğün yapmayı planlıyorum ve düğünden önce ameliyat olmak istiyorum. ama hem çeyiz işiyle uğraşıp hem de ameliyata 10 bin TL ayırmak büyük külfet. Üstelik öğrenim kredisini de ödüyorum bir yandan, her şey üst üste geliyor haliyle bu da külfet oluyor.
DM'den ve whatsapptan aldığım fiyatlar bunlar. Bizzat kendim, tüm listeye tek tek mesaj attım ve maalesef doğruAykut özpür nasıl 20 bin ben daha gecen ay fiyat sormustum 13-14 arasıydı doğruluğu kesin mi?
ben şaban beye geçen sene ağustos ayında ameliyat oldum 6 bin liraya olmuştum. o zamanda 6 ile 8 arasında yapıyordu. doktorumdan gayet memnunum önerebilirimMerhabalar ben de uzun zamandır araştırıyorum ama fiyatlar inanılmaz farklılık gösteriyor. Mayıs ayı içerisinde doktorlardan aldığım fiyatları aktarayım ben de;
Ameliyat olanlar, doktor isimlerini ve fiyatlarını ve memnuniyet derecelerini paylaşırsa çok memnun olurum.
Önümüzdeki yıl düğün yapmayı planlıyorum ve düğünden önce ameliyat olmak istiyorum. ama hem çeyiz işiyle uğraşıp hem de ameliyata 10 bin TL ayırmak büyük külfet. Üstelik öğrenim kredisini de ödüyorum bir yandan, her şey üst üste geliyor haliyle bu da külfet oluyor.
ben şaban beye geçen sene ağustos ayında ameliyat oldum 6 bin liraya olmuştum. o zamanda 6 ile 8 arasında yapıyordu. doktorumdan gayet memnunum önerebilirim
Merhabalar ben de uzun zamandır araştırıyorum ama fiyatlar inanılmaz farklılık gösteriyor. Mayıs ayı içerisinde doktorlardan aldığım fiyatları aktarayım ben de;
ben şaban beye geçen sene ağustos ayında ameliyat oldum 6 bin liraya olmuştum. o zamanda 6 ile 8 arasında yapıyordu. doktorumdan gayet memnunum önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?