Kime olacaksınız?Ben bu ay Ankara da. 6500 e olacağım
Vildan Baştür Tutar a olacağım. Daha önce arkadaşlarım olmuştu, onlarınkini beğenmiştim. O zaman bazı durumlar sebebiyle olamadım. Bu ay yapacakKime olacaksınız?
Estetik fiyatları düşüyor talep ile doğru orantılı olarak. Önceden sadece ünlüler yaptırırdı biliyorsunuz şimdi herkes ünlü :)2011 Mart ayında 3000 euro ozamanın parası 6,5 bin şimdinin 20 bini yaklaşık
Ufak tefek bir değişiklik mi yaptıracaksınız? Fiyatı daha düşürür mü acaba? :)Ben bu ay Ankara da. 6500 e olacağım
Bende düşüyor sanıyodum ama burda 30 40 bin gibi fiyatlardan söz ediliyorEstetik fiyatları düşüyor talep ile doğru orantılı olarak. Önceden sadece ünlüler yaptırırdı biliyorsunuz şimdi herkes ünlü :)
Burun kemerim alınacak, burun ucu kaldırılacak bir de burnum gülünce yanlara dağılıyor biraz. Kanatları toplanacak. Her burnun ameliyat süresi ve yapılacakları Farklı oluyormuş. Benim tanıdıklarımdan daha az fiyata planlar da oldu daha yüksek fiyata olanlar da olduUfak tefek bir değişiklik mi yaptıracaksınız? Fiyatı daha düşürür mü acaba? :)
Estetik fiyatları düşüyor talep ile doğru orantılı olarak. Önceden sadece ünlüler yaptırırdı biliyorsunuz şimdi herkes ünlü :)
Bende düşüyor sanıyodum ama burda 30 40 bin gibi fiyatlardan söz ediliyor
Buraya yüzünüzü kapatıp fotoğraf atar mısınız? Önce sonra gibi:) Benim için de bir fikir olur. Ne zaman ameliyat olacaksınız? İnşallah istediğiniz gibi olurBurun kemerim alınacak, burun ucu kaldırılacak bir de burnum gülünce yanlara dağılıyor biraz. Kanatları toplanacak. Her burnun ameliyat süresi ve yapılacakları Farklı oluyormuş. Benim tanıdıklarımdan daha az fiyata planlar da oldu daha yüksek fiyata olanlar da oldu
Foto gönderebilirim ama fiyat konusunda tam yardımcı olmayabilir. Çünkü içine de bir şeylerle bakıldı. Fotoğraf çalışmasına göre yapılacakları konuştuk. Sonra fiyat belli olduBuraya yüzünüzü kapatıp fotoğraf atar mısınız? Önce sonra gibi:) Benim için de bir fikir olur. Ne zaman ameliyat olacaksınız? İnşallah istediğiniz gibi olur
Sevinirim çok sağolun :) Peki morluk şişlik ne kadar zamanda geçermiş?Foto gönderebilirim ama fiyat konusunda tam yardımcı olmayabilir. Çünkü içine de bir şeylerle bakıldı. Fotoğraf çalışmasına göre yapılacakları konuştuk. Sonra fiyat belli oldu
Bence doktor ıyi araştırmak lazım . Üçüz diye gidip yaptırıyoruz sonra revize için daha çok para harcıyoruz .2011 Mart ayında 3000 euro ozamanın parası 6,5 bin şimdinin 20 bini yaklaşık
Fiyatlar devlet ve özele göre değişiyor. Bugün saat 1 de ameliyat olacak biri olarak:)))Arkadaşlar, özel hastanede burun estetiği olanlar veya fiyat bilgisi olanlar, hangi yılda ve ne kadar ücretle olduklarını yazabilirler mi? Fikir edinmek istiyorum.
Bence çok fazla kızlar .2011 Mart ayında 3000 euro ozamanın parası 6,5 bin şimdinin 20 bini yaklaşık
Fazla maalesef ucuza yapanda vardı ben burayı seçtim. Florence N. de oldumBence çok fazla kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?