Burun estetigi fiyatlarinizi paylasirmisiniz

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar burnum kirik oldum olasi.nefes alamiyorum ve hasta ediyo beni oksuruk ve gicik hic bitmiyo.
Disardanda baya baya yamuk ve cikik.
Kbb druna gittim.mutlaka ameliyat dedi.
Bu zamana kadar nasil bekledin nefes alamazsin tabi kemik tikamis dedi.
Tabi bunlari diyen dr ameliyat etmiyomus.
Bende ameliyat olabilecegim bi dr ariyorum.

Hem icerdern hem disardan mudahale lazim burnuma.
Bogazici tipla gorustum telde.
2 gun sonra gorusmeye gidicem.

Memnun kaldiginiz uygun fiyatli bi hastane biliyomusunuz.
Sizler kaca yaptirdiniz ameliyatlarinizi

Arkadaslar burnum kirik oldum olasi.nefes alamiyorum ve hasta ediyo beni oksuruk ve gicik hic bitmiyo.

Canım bende araştırma Halindeyim, bence burnunda kırık ta varsa uygun fiyattan ziyade güvenilir bir dr arastır,ortalama fiyatlar 5000-8000 tl benim arastırmalarıma gore.

Canım bende araştırma Halindeyim, bence burnunda kırık ta varsa uygun fiyattan ziyade güvenilir bir dr arastır,ortalama fiyatlar 5000-8000 tl benim arastırmalarıma gore.
Ayy cok pahaliymis ya.
Bogazici tipta telefondaki bilgi veren bayan 3000 dedi.
Cumartesi gorusmeye gidicem belki dr uzerine ucret ekliyebilir bilmiyorum.
Gider ssk hastanesinde olurum yinede vermem okadar para :))

Ayy cok pahaliymis ya.
Bogazici tipta telefondaki bilgi veren bayan 3000 dedi.
Cumartesi gorusmeye gidicem belki dr uzerine ucret ekliyebilir bilmiyorum.
Gider ssk hastanesinde olurum yinede vermem okadar para :))
Canım haklısın pahalı ama burun da riske atılmaz kı,yanı keşke hem ucuz hem güzel yapan dru bulsak,gorusmeden sonra izlenimini yazarsan sevınırım.

Canım haklısın pahalı ama burun da riske atılmaz kı,yanı keşke hem ucuz hem güzel yapan dru bulsak,gorusmeden sonra izlenimini yazarsan sevınırım.
Canm randevu aldigim drun isminide veriyim sende bi bak.
Belki hakkinda iyi yada kotu bi bilgi ediniriz.
Dr cahit vural.
Gorustukten sonraki gelismeleri yazarim yine

Canm randevu aldigim drun isminide veriyim sende bi bak.
Belki hakkinda iyi yada kotu bi bilgi ediniriz.
Dr cahit vural.
Gorustukten sonraki gelismeleri yazarim yine
Sağol canım,ben üç drla gorustum,ama ben muayenehanesi olan drların daha güvenilir olduğunu dusunuyorum,cok fazla araştırıp kafamı daha da karıştırmak ta istemiyorum acıkcası.

Sağol canım,ben üç drla gorustum,ama ben muayenehanesi olan drların daha güvenilir olduğunu dusunuyorum,cok fazla araştırıp kafamı daha da karıştırmak ta istemiyorum acıkcası.
Hayirlisi olsun hakkimizda.insallah pisman olmayiz ameliyattan.

ssk da 200 tl ye ameliyat oldum, Doktorun plastik cerrah olmasına dikkat et kbb ye kesinlikle yaptırma yaptıranların çoğu sorunlu. Benim burnumda deviasyon vardı geniz etim büyümüştü. Hem geniz etim alındı hemde kemer düzeltildi. Estetik olarak şimdiden güzel bir burnum var ama nefes olayım henüz düzelmedi o da bir aya kdr ancak düzelirmiş. Doktorum ssk dan şimdi İzmir de özel bir hastaneye geçti Ulaş BALİ. Araştırmanı tavsiye ederim

ssk da 200 tl ye ameliyat oldum, Doktorun plastik cerrah olmasına dikkat et kbb ye kesinlikle yaptırma yaptıranların çoğu sorunlu. Benim burnumda deviasyon vardı geniz etim büyümüştü. Hem geniz etim alındı hemde kemer düzeltildi. Estetik olarak şimdiden güzel bir burnum var ama nefes olayım henüz düzelmedi o da bir aya kdr ancak düzelirmiş. Doktorum ssk dan şimdi İzmir de özel bir hastaneye geçti Ulaş BALİ. Araştırmanı tavsiye ederim
Ya tam benlikmiste ben istanbuldayim malesef.
Sgk anlasmali biyer bile olsa yeter bana.
İstanbulda varmi bildiginiz biyer

Merhaba
Ben 1ay önce Huseyin Altuna estetik oldum herhangi bir skintim yoktu nefes alma vb. Görüntü olarak memnunum..
Ayni doktora amcam ameliyat oldu 6ay önce burnu kirilmisti futbolda ve nefes alma sorunu vardi arti horlama, amcamda memnun kaldi zaten ona güvenerek bu doktoru sectim. Benimkisi estetik oldugu icin 5000tl ama sanirim sizin kirik vs oldugu icin ücret ödemeyeceksiniz veya daha az ödersiniz acikcasi o konuda bi fikrim yok, amcam almanyad ayassadigi icin ve ssk li dogal olarak olmadigi icin burda ücret ödemisti. Yunus emre hastanesi Üsküdar... Bilginize

Merhaba
Ben 1ay önce Huseyin Altuna estetik oldum herhangi bir skintim yoktu nefes alma vb. Görüntü olarak memnunum..
Ayni doktora amcam ameliyat oldu 6ay önce burnu kirilmisti futbolda ve nefes alma sorunu vardi arti horlama, amcamda memnun kaldi zaten ona güvenerek bu doktoru sectim. Benimkisi estetik oldugu icin 5000tl ama sanirim sizin kirik vs oldugu icin ücret ödemeyeceksiniz veya daha az ödersiniz acikcasi o konuda bi fikrim yok, amcam almanyad ayassadigi icin ve ssk li dogal olarak olmadigi icin burda ücret ödemisti. Yunus emre hastanesi Üsküdar... Bilginize
İcerden kirik ama disardan daha fena duruyo.
Yani disardanda mudahale gerekli baya bi.
Peki sgk anlasmalari varmi.
Gerci estetigi sgk odemiyomus.
Cok saolun cvp icin buarada :))

ben izmirdeyim, burada fiyatlar genelde 2500-4000 arası ki bu bile çok bence ama istanbuldaki fiyatları görünce .... :D 5bin-13bin gibi rakamlardan bahsediliyor. çoooook fazla, bence en mantıklısı istanbul dışında iyi bir doktora ameliyat olmak gibi

ben izmirdeyim, burada fiyatlar genelde 2500-4000 arası ki bu bile çok bence ama istanbuldaki fiyatları görünce .... :KK70: 5bin-13bin gibi rakamlardan bahsediliyor. çoooook fazla, bence en mantıklısı istanbul dışında iyi bir doktora ameliyat olmak gibi
İzmirde hangi doktoru önerirsin?

İzmirde hangi doktoru önerirsin?
ben cem karas'a ekol kbb'de 2500e oldum fakat sonuç hüsran, bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim, onun burnunu güzel yapmıştı ama kbbci işte, estetisyen seçmek daha önemli cnm.

ben cok uzun süredir izmir'de araştırma yapıyorum, ayrıca bu forumu takip ediyorum(ameliyat olmadan once keşke yorumları dikkate alsaydım da cem beye olmasaydım); şimdiye kadar Yiğit Özer Tiftikçioğlu ve Ufuk Bilkay hakkında neredeyse hiçbir kötü yorum okumadım, ikisi de kendi çapında ünkü ve yaptıkları burunların fotolarını inceledim tek tek. Yiğit bey ege üniv. hastanesinde 3300 tl'ye yapıyor, Ufuk bey 4500 diye duydum. Yiğit beyden randevu alıcam önümüzdeki hafta

ben cem karas'a ekol kbb'de 2500e oldum fakat sonuç hüsran, bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim, onun burnunu güzel yapmıştı ama kbbci işte, estetisyen seçmek daha önemli cnm.

ben cok uzun süredir izmir'de araştırma yapıyorum, ayrıca bu forumu takip ediyorum(ameliyat olmadan once keşke yorumları dikkate alsaydım da cem beye olmasaydım); şimdiye kadar Yiğit Özer Tiftikçioğlu ve Ufuk Bilkay hakkında neredeyse hiçbir kötü yorum okumadım, ikisi de kendi çapında ünkü ve yaptıkları burunların fotolarını inceledim tek tek. Yiğit bey ege üniv. hastanesinde 3300 tl'ye yapıyor, Ufuk bey 4500 diye duydum. Yiğit beyden randevu alıcam önümüzdeki hafta
Anladım canım.. Bu arada Cemil Tugay'da iyi bi doktor İzmir de haberin olsun.. Göğüs ameliyatı olmuştum ona. Yaptığı burunları falan görme şansım oldu muayenelerde. Gayet doğaldı. Kendisi estetisyen zaten.
2. ameliyatın olacak o yüzden çok iyi araştır derim.

önerin için sqağol canım evet cemil tugayin da adini çok duyuyorum ama fiyat sanki biraz tuzlu gibi, ben fiyatı uygun olanlara bakıyorum çünkü durumum şu an pek müsait değil :( göğüs büyütme de düşünüyorum önümüzdeki yıl, acaba sen kaça oldun?

Back
X