Burun estetigi fiyatlarinizi paylasirmisiniz

Merhaba
Ben 1ay önce Huseyin Altuna estetik oldum herhangi bir skintim yoktu nefes alma vb. Görüntü olarak memnunum..
Ayni doktora amcam ameliyat oldu 6ay önce burnu kirilmisti futbolda ve nefes alma sorunu vardi arti horlama, amcamda memnun kaldi zaten ona güvenerek bu doktoru sectim. Benimkisi estetik oldugu icin 5000tl ama sanirim sizin kirik vs oldugu icin ücret ödemeyeceksiniz veya daha az ödersiniz acikcasi o konuda bi fikrim yok, amcam almanyad ayassadigi icin ve ssk li dogal olarak olmadigi icin burda ücret ödemisti. Yunus emre hastanesi Üsküdar... Bilginize

Bende hüseyin altuna ameliyat olacağım resim atabilir misin

Ben de Muhammet beye ameliyat olmayı istiyorum. Ama bu parayı biriktirene kadar birkaç bin daha artar ücret :KK43:
Valla ben de ilk dusundugumde 5000 di.. tevfik sozene olacaktim.sonra 2-3 yil gecti. 6000 civari dedi.. ben de muhammed beye daha cok guvendigim icin onda karar kildim.altinlarimi bozdurdum falan..Zam oluyo her yil her dr.da..

Valla ben de ilk dusundugumde 5000 di.. tevfik sozene olacaktim.sonra 2-3 yil gecti. 6000 civari dedi.. ben de muhammed beye daha cok guvendigim icin onda karar kildim.altinlarimi bozdurdum falan..Zam oluyo her yil her dr.da..
Merhaba hangi doktora olmayı düşünüyorsunuz ve fiyati ne kadar ?

Merhabalar ben Ali Mezdeği ye oldum sonuç mükemmel hem nefes sorunum çözüldü hem şekil olarak harika
Her mesajda Ali Mezdeği'yi övmüşsünüz. Reklam mı gerçek mi bilemiyorum ama hem çift çene hem burun hem çene törpületme mi yaptırdınız gerçekten?

Back
X