melism, korkacak birşey yok,bak ben iki kere oldum,ameliyat olmadan önce zaten sakinleştirici iğne oluyorsun damar yolunu açtıklarından ordan sakinleştirici veriyorlar ben de çok endişelenirdim ama inan endişelenecek birşey yok,sonra ameliyathaneye geldiğinde sakinleştirici iğne olduğundan hiç heycan hissetmiyorsun şaşkın şaşkın etrafına bakıyorsun:)
sonrada narkoz ve uyanıyorsun sanki 1sn geçmiş gibi,odana çıkartıyorlar Göksel Bey silikonlu tampon kullandığından burnun hiç yokmuş gibi bir hisse kapılmıyorsun aradan iki gün geçiyor tamponlar çıkartılıyor tamponlarda silikonlu olduğundan çıkarken herhangi bir acı hissetmiyorsun,sonraki süreç tamamen sabretmeni gerektiriyor çünkü burnun iyileşme süreci ilk altı aylık süreçte hızlı ssonraki süreçte yavaşlıyor hatta ilk üç aylık süreç hızlı oluyor,burnun hacim kaybediyor zayıflıyor:)) ve sonuç gayet tatmin edici,hiç endişelenme korkma,burda önemli olan doğru doktoru tercih etmekte geçiyor çünkü kk de herkes ameliyat olduğu doktordan memnun olduğundan onu öneriyor ve insanın aklı karışıyor,öncelikle nasıl bır burun istiyorsun,doğal mı belli olan mı,eğer nefes alma problemin varsa ben sana derim ki kesinlikle kbb uzmanı tercih et,benim durumuma düşme,çünkü onlar hem burnun fizyolojisini iyi biliyorlar hem de estetik açıdan burnunn istediği gibi oluyor,hepsinde olmuyor tabii,burda burun estetiği olmuş ve üzerinden en az altı ay geçmiş burunları inceleyip doktorlarını tercih edebilirsin