burun estetiği hasta yorumları Kayseri

Ameliyat gerekiyo demi senin fikrin ne arkadasim.bak özelden resim yolladim sana
Ameliyat olduğumdan beri 100 lerce resim çekmişim. Tarihlere baktım. Ameliyattan 6 gün sonra alcim ve tamponları çıkardı. Sonra burnumu sıkıca bantladi. 4 gün sonra banyo yaparken kendin çıkar dedi. Yani 10 gün sonra ben hiç ameliyat olmamış gibi sokaktaydim. 18. Gün işe başladım. Resmine baktım. Muayenehane sine git hocanın. Yüzlerce resim var. Öncesi sonrası. Ben dedim öncesi bana benziyenleri gosterirmisiniz dedim. Valla sabırla gösterdi. Offf bile demedi. 3 kez gittim. Çok sabırlı ciddi ağır bir adam. Zaten gidince burnunun neresini beğenmiyorsun diye soruyor. Olabileceği olmayacağı söylüyor.

Arkadaslar yardımınız a ihtiyacm var lütfen akil verin ahmet beye ameliyat olanlar memnunmu suanki durumunuz nasil . Lütfen fikir verin ameliyat olmaya karar verdim ama korkuyrm .. lutfen mesajlarınızı bekliyrm

Ameliyat olduğumdan beri 100 lerce resim çekmişim. Tarihlere baktım. Ameliyattan 6 gün sonra alcim ve tamponları çıkardı. Sonra burnumu sıkıca bantladi. 4 gün sonra banyo yaparken kendin çıkar dedi. Yani 10 gün sonra ben hiç ameliyat olmamış gibi sokaktaydim. 18. Gün işe başladım. Resmine baktım. Muayenehane sine git hocanın. Yüzlerce resim var. Öncesi sonrası. Ben dedim öncesi bana benziyenleri gosterirmisiniz dedim. Valla sabırla gösterdi. Offf bile demedi. 3 kez gittim. Çok sabırlı ciddi ağır bir adam. Zaten gidince burnunun neresini beğenmiyorsun diye soruyor. Olabileceği olmayacağı söylüyor.
Fiyat aralığı nedir acaba Ahmet Tuna Eren'in? Ben çok fazla olumlu şey duydum hakkında ve artık ben de olmak istiyorum. Henüz 20 yaşındayım ama çok rahatsızım burnumdan.

Bende ahmet beye olcam inşallah 23 ocakta ameliyatım var ben 6000 tlye memorıal da olcam

Bende ahmet beye olcam inşallah 23 ocakta ameliyatım var ben 6000 tlye memorıal da olcam
Ben en son sorduğumda 4-5 bin arası demişlerdi Ahmet Tuna Eren için. Görüşmeye gittiğinizde burnunuzun zorluğuna göre vs artırılıyor mu acaba? Bu arada hala karar veremedim.fiyat uygunluğu açısından Ahmet Tuna Eren ile Mehmet Gökhan Şahin hoca arasında kaldım ancak ikisi arasında seçim yapamıyorum. Randevuya gidecegim ikisine de bakalım ne olur hayırlısı.

Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ve ne eskisi gibi nefes alabiliyorum ne de o sıkıntıyı çektiğime değdi. Benim burnumu gören tam 6 arkadaşım ahmet tunaya ameliyat olmaktan vazgeçti başka doktorlara yöneldi.

Şu an dava sürecinde olduğum için bu konu hakkında ne konuşabilirim ne paylaşım yapabilirim

Back
X