- Konu Sahibi EstetikEditor
Seni çok iyi anlıyorum zgedgn inşallah şimdiki sorunlar neyse zamanla düzelir sabretmek gerek.Ben de yazıdkalrını okuyunca korkmaya başladım iyice.Estetik olmadan önceki burnuna çok benziyor benim burnum.1,5 aylıkkenki resimlerin dışında şimdiki halini göstren bir resim koyarsan daha iiyi yorum yapabilirdim ama o hali güzel ben beğendim.Dediğim gibi stres yapmadan zaman bırak burun çok değişiyor diyorlar zamanla.Toparlanacaktır seninki de.
Akşam en son haline ait resimleri koymaya çalışırım ama resimden ucundaki kıkırdak belli olmayacaktır.. kalkıklığın indiği anlaşılıyor ee zamanla da dha inerse ne anladım bn bu ameliyattan diyeceğim ama bunu demem için beklemem gerekiyor.. bu arada şunu fark ettim çok severek kullandığım damla modeli gözlüklerim yeni burnuma yakışmadı önceki burnuma yakışıyordu :) neyse farklı bir gözlük modeli kullanmaya başlayacağım artık tek sorun bu olsun yeter ki :)
Yazdıklarımı okuyup korkmayın herkesin böyle olacak diye birşey yok benim sabırsızlığım ve takıntımdan kaynaklı olabilir ne burunlar gördüm ameliyat sonrası yamulan eden o yüzden şükrediyorum ama daha güzel olabilirdi kavisli kalkık bir burun.. ben çok acele ettim ameliyat konusun da iyice düşünmek gerekir başta da söylediğim gbi bnm göğüslerimle ilgilide sorunum var önceliği göğüs büyültme ameliyatına verseydim die düşünmeden edemiyorum yada bu düşüncem doyumsuzluktan kaynaklı olabilir :) korkmayın kızlar sadece sıkıntımı paylaştım büyük bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun :))