burun estetiği için 3 doktor arasında kararsız kaldım

boyamakitabi

gül
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
583
12
48
Muğla
Muhammed Dilber , Emre İlhan , Volkan tayfur arasında kaldım

istanbulda tanıdıklarım var ankarada yok
ama hem burun hem göğüs düşünüyorum
ilk 2 doktor sadece burun yapıyor sanırım
volkan bey ikisini de yapıyor sanırım ama ankarada.
ayrıca bunlardan hangisi ameliyat sonrası tampon kullanmıyor
canım da çok tatlı en kolay en acısız olanı tercih etmek istiyorum :)

bu doktorlara ameliyat olanlar yazabilir mi lütfen

bende kararsızım hangi doktora gitsem acaba..

yardımcı olun lütfen hangi doktora gideyim

bende burun estetiği düşünüyorum ve bende emre ilhan ve muhamed dilber arasında kalmıştım. muhamed dilberin burun estetiklerini daha çok beğenmeme rağmen 2013 de çok olumsuz yorum var eskiden tasarım burun yapmıyordu şimdi yapıyor ondan mıdır bilmem ama emre ilhana olacağım ben galiba,birde meme burun ikisni aynı andamı çok ağır olmazmı ?

Canim her iki ameliyat birden olmaz bence. Gogus ameliyatinin iyilesme sureci daha zor. Bir de her iki aneliyati tek doktor yapmasin. Cunku burun ameliyatini kbb uzmanina olmalisin

ya kızlar ne yapıcaz bu kararsızlıktan ????? bende ay içinde ameliyat olucam Muhammet dilber mi emre ilhan mı ??? sizin gibi çok kararsızım ikisiylede görüşme yapıcam Muhammet dilberden daha çok elektrik aldım sanki ama bilemiyorum.. tabi bakalım ne kdar fiyat belirlicekle ama en iyisi olsunda fiyat fazla olsun sorun yaşamayalım inşallah hepimiz

Canim her iki ameliyat birden olmaz bence. Gogus ameliyatinin iyilesme sureci daha zor. Bir de her iki aneliyati tek doktor yapmasin. Cunku burun ameliyatini kbb uzmanina olmalisin

bir kere göğüs oldum hiç gözüm yemiyor zaten 2.yi ama mecburum
neyse bakalım şöyle küçük göğüslü olup hiç büyümeyenlere imreniyorum
ben şunu yemeyeyim içmeyeyim sürmeyeyim çok dikkat ediyorum ama büyümeye devam
(((((((((((((((((((

İstanbulda cem payaslı var. burum ve meme konusunda uzman :) ben burun için gün aldım. Memeyide düşünmüyor değilim.

Ben Muhammed Dilber den memnun kalan birini tanıyorum.Diğer doktorları bilemicem.Ama Muhammed Dilber in yaptığı bir burnu gördüm ve beğendim.Ben de burun ucu estetiği oldum.Ben ise Ali Mezdeği ne oldum.Ve çok ama çok memnun kaldım.Evet ismi iyi araştırmak gerek.Canını, sağlığını, güzelliğini emanet etçeği ismi araştırmalı insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…