Burun estetiği için doktor seçimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ht_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ht_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
11
6
86
Aydın
Kızlar selam, rinoplasti olmak istiyorum. Kafamda iki doktor var, biri izmirden cüneyt özek diğeri istanbuldan fatih şirin. Fatih bey çok doğal burunlar yapıyor ve nefes anlamında sıkıntısız. Cüneyt bey de çok samimi melodi elbirlilerin burnunu yapan doktor, melodinin burnunu delikleri dışında çok beğeniyorum ama instagramdaki yorum yapan hastalarını stalkladım pek beğenemedim. Karar vermek ne zormuş. Doktorlar hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı, help me ☹️ bir de melodinin burnu nasıl sizce?

Son düzenleme:
Kızlar selam, rinoplasti olmak istiyorum. Kafamda iki doktor var, biri izmirden cüneyt özek diğeri istanbuldan fatih şirin. Fatih bey çok doğal burunlar yapıyor ve nefes anlamında sıkıntısız. Cüneyt bey de çok samimi melodinin burnunu delikleri dışında çok beğeniyorum ama instagramdaki yorum yapan hastalarını stalkladım pek beğenemedim. Karar vermek ne zormuş. Doktorlar hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı, help me ☹️
Fatih Şirinin hesabı dışa kapalı, takipede alamam estetik olmak istedigimden tanidiklarimin haberi olmasin diye 😒

Fatih Şirinin hesabı dışa kapalı, takipede alamam estetik olmak istedigimden tanidiklarimin haberi olmasin diye 😒
Hesabında hastalarını paylaşmıyo, kişisel hesap olarak kullanıyo. Ben yaptığı bir kişiyi ve bir iki hastasının fotoğrafını gördüm

Estetik fiyatlari hergun artiyo gecen sordum 16 bindi emrh clik 2 gun sonra 18 oldu yazmislarr 😐
Özellikle istanbulda hastaneler fiyat artırdıkça doktorlar da artırıyor sanırım. Ben bu ay sonuna cüneyt beyden randevu aldım ama kafam çok karışık. Melodi elbirlilerin burnu nasıl kızlar sizce

Inteenetten baktim guzel duruyo ama unlulere daha fazla ozen gosterebilirler belki cunety beyin soyadi neydi sayfasina bi bakalim 😊

Temmuz/ağustos gibi büyük ihtimalle.
Ama kardeşim bana senin burnunda sorun yok, yaa kötü olursa yaa yapamazlarsa, sağlam bir psikolojin yok kaldiramazsin, tekrar ameliyat olma dedi kafami karistirdi 😔
Banada gorenler oyle diyo ama ben ergenligimden beri takiyorum 😒

Sizde ne problem var peki
Benim burnum büyük, kalın derili olduğu için etli ve ucu yuvarlak 😔
Estetik bakımından beğenmiyorum hiç burnumu.
Profilden bile burnumun ucunun yuvarlak olduğu belli oluyor.
Saçlarımı açmak istemiyorum açınca yuvarlak burnum daha çok öne çıkıyor sadece bağlayıp yana atıyorum, birde zayıf olmama rağmen ince bir yüzüm yok, bayağı yanaklarım var o da belli oluyor profilden, yani hem burnumun ucu hemde yanaklarım profilden bile yuvarlak bir görüntü veriyor, bişoktemide düşünüyorum bundan dolayı 😔

Özel günlerde falan resmimi çekmelerinden hoşlanmıyorum, kendim resim çeksem 20-30 tane bitanesini anca beğenebiliyorum, o da çektiğim açıya bağlı oluyor burnumdan dolayı.
Tabii kardeşime göre burnumda sorun yok.

Sadece bunlarda yok lekeler gözenekler off 😔

Benim burnum büyük, kalın derili olduğu için etli ve ucu yuvarlak 😔
Estetik bakımından beğenmiyorum hiç burnumu.
Profilden bile burnumun ucunun yuvarlak olduğu belli oluyor.
Saçlarımı açmak istemiyorum açınca yuvarlak burnum daha çok öne çıkıyor sadece bağlayıp yana atıyorum, birde zayıf olmama rağmen ince bir yüzüm yok, bayağı yanaklarım var o da belli oluyor profilden, yani hem burnumun ucu hemde yanaklarım profilden bile yuvarlak bir görüntü veriyor, bişoktemide düşünüyorum bundan dolayı 😔

Özel günlerde falan resmimi çekmelerinden hoşlanmıyorum, kendim resim çeksem 20-30 tane bitanesini anca beğenebiliyorum, o da çektiğim açıya bağlı oluyor burnumdan dolayı.
Tabii kardeşime göre burnumda sorun yok.

Sadece bunlarda yok lekeler gözenekler off 😔
Anladimm istedigimiz gibi resim cekilememek cok kotu bende yandan cok kotu cikiyorum.insallah istedigimiz gibi olurrr

Inteenetten baktim guzel duruyo ama unlulere daha fazla ozen gosterebilirler belki cunety beyin soyadi neydi sayfasina bi bakalim 😊
Özek soyadı, cüneyt özek. Ziyarete gelen hastalarıyla fotoğraf paylaşıyo ama sonuç fotoğrafı pek yok sayfasında ☹️ Bir iki kişiyi stalkladım ben, çok iyiler de var kötüler de ☹️

Özek soyadı, cüneyt özek. Ziyarete gelen hastalarıyla fotoğraf paylaşıyo ama sonuç fotoğrafı pek yok sayfasında ☹️ Bir iki kişiyi stalkladım ben, çok iyiler de var kötüler de ☹️
Profili pek ic acici degil sanki turgut yuce var baya oncesi sonrasi foto var ama kocaelindeymis istanbulda olsa ona yaptirirdim baya memnun olan var burda yazmislar

Profili pek ic acici degil sanki turgut yuce var baya oncesi sonrasi foto var ama kocaelindeymis istanbulda olsa ona yaptirirdim baya memnun olan var burda yazmislar
Evet kişisel hesap olarak kullanıyo, öncesi sonrası paylaşımı yok, muayenede gösterdi bana ama o an çok objektif değerlendiremiyo insan. Ona da bi bakıyım

Evet kişisel hesap olarak kullanıyo, öncesi sonrası paylaşımı yok, muayenede gösterdi bana ama o an çok objektif değerlendiremiyo insan. Ona da bi bakıyım
Sikayet vara falan bakin burdan arama kismindan aratin doktor adini belki olanlar vardir 😊

Kızlar selam, rinoplasti olmak istiyorum. Kafamda iki doktor var, biri izmirden cüneyt özek diğeri istanbuldan fatih şirin. Fatih bey çok doğal burunlar yapıyor ve nefes anlamında sıkıntısız. Cüneyt bey de çok samimi melodi elbirlilerin burnunu yapan doktor, melodinin burnunu delikleri dışında çok beğeniyorum ama instagramdaki yorum yapan hastalarını stalkladım pek beğenemedim. Karar vermek ne zormuş. Doktorlar hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı, help me ☹️ bir de melodinin burnu nasıl sizce?
Dr furkan şengöz e ameliyat olmayın da kime olursanız olun. Hayatımda yaptığım en büyük hata . Küçücük burnumu kocaman yamuk kesik izleri olan bir burun yaptı.

Back
X