Burun estetiği için doktora sorulması gerekenler

upps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
42
2
36
Merhabalar,

Önden belli olmayan ama yandan kemeri farkedilen bi burnum var, yakın zamanda da doktor bulup estetik

olmayı planlıyorum. Ama doktora gittiğimde mutlaka sormam, fikir almam gereken şeyler nelerdir bilmiyorum.

burun ucu oynar halde mi olucak, burun kanatları nasıl olmalı tarzında...

Daha önce ameliyat olmuş veya bu konuda bilgi sahibi olanlar ; doktorla görüşme anında sormamız,

danışmamız gereken şeyleri söyleyebilir mi ? herkese yol göstereceğini düşünüyorum :)

• Ameliyat öncesi / sonrasında yapılması gerekenler (masaj, uyku, ilaç, kıyafet, yeme-içme, güneş, spor, iş'e dönme süresi)
  • yapılacak tahliller
  • ameliyata engel durumlar
  • burun ucunun düşme ihtimalinin olup olmadığı
  • ameliyatın riskleri
  • açık-kapalı teknik
  • ameliyat izinin olup olmayağı

Burnunun şekli. Bence bu konuyu cok detaylı konusmalısınız.

Burnunun şekli. Bence bu konuyu cok detaylı konusmalısınız.
Canım ben doktoruma burun şekliyle ilgili hiçbir şey söylemedim direk onun ellerine bıraktım işin ehli o diye. Şimdi çok memnunum burnumdan, bence bazen doktora da bırakmak iyi olabiliyor

Canım ben doktoruma burun şekliyle ilgili hiçbir şey söylemedim direk onun ellerine bıraktım işin ehli o diye. Şimdi çok memnunum burnumdan, bence bazen doktora da bırakmak iyi olabiliyor
Ben bide doktor bıraksaydım kim bilir nasıl olacaktı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…