- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul'da anadolu yakasında burun estetiğinde güvenebileceğim bir yer arıyorum ,bir de bu işlem nasıldır çok ağrılı bir durum mu acaba? iş hayatından ne kdr uzak kalıyorsunuz? bunu tecrübe etmiş arkadaşlardan aydınlatıcı bilgiler istiyorum lütfen...
bende anadolu yakasında oldum canım, dr yusuf can beye, can med kulak burun boğaz
netten aratırsan can med olarak çıkar tüm bilgileri
emre beyle ofisleride çok yakın
görüşmek için her ikisine de gidebilirsin yani
ikiside çok iyi dr lar
ben yusuf beyden çok memnunum, emre beyin yaptığı burunlarda çok güzel
benim 5. günde morluklarım yok denecek kadar azdı, 5. gün işe dönebilirsin
zaten mikrorinoplasti yöntemini uyguladı dr um
istanbul'da anadolu yakasında burun estetiğinde güvenebileceğim bir yer arıyorum ,bir de bu işlem nasıldır çok ağrılı bir durum mu acaba? iş hayatından ne kdr uzak kalıyorsunuz? bunu tecrübe etmiş arkadaşlardan aydınlatıcı bilgiler istiyorum lütfen...
5 gün sonra isemi döndün...negüzel valla ben kendime bir ay izin vermistim...
![]()
cnm ben çalışmıyorum
ama ben 5. günde şişlik bakımından çok şanslıydım sanırım ki
tüm şişliklerim inmiş, gölerimdeki morluklar dahi geçmişti ki
ameliyat olduktan sonra resim çektim o halimi gördüğümde düzelmemim 1 ay alacağını düşünmüştüm, tüm alnım, yüzüm gözüm heryerim acayip şişmişti
ben dr uma kontrole gittiğimde tanıştığım ve görüştüğüm diğer hastaları ile görrüştüm ve çalışanlar 5. günde dönmüşler işlerine
zaten en zor geçen benim içinde 3. ve 4. gündü
tabi kişiden kişiye değişiklik gösterir
hepimizin bünyesi farklı sonuçta
ah be güzelim çalışmıyorum ama evin kadrolu hizmetçisiyim:1rolleyes:kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
maaşım yok sigortam yok bide 2 çocuk bakıyorum:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
çalışsam belki iş yerinde daha rahat ederdimdelikafaduldensırnaşık şey:icecream: