burun estetiği için önereceğiniz doktor

goncak4

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
554
1
316
merhaba aranıza yeni katıldım.acaba burun estetiğine önereceğiniz doktor var mıdır?çok korkuyorum aksilik olur da 5 -6 defa amleyata girerim diye...bu yüzden işinin ehli birini arıyorum.burnumda yamukluk ya da kemer yok.sadece tombul ve yayvan.lütfen yardım edinnn(

aramıza hoşgeldin goncak yerimseniben bende senin gibi çok korkmuştum ama korkularım yersiz çıktı :) benim doktorum Doç. Dr. Tuğrul Maral'dı profilimden fotoğrafıma bak istersen fikir edinmiş olursun

teşekkür ederim müge:))ya acemiyim biraz beceremedim nasıl görücem profiline girdim ama göremedim resim:kedi:bi de aklamayi unuttum izmirden katılıyorum ve burda iyi bi doktor arıyorum

teşekkür ederim müge:))ya acemiyim biraz beceremedim nasıl görücem profiline girdim ama göremedim resim:kedi:bi de aklamayi unuttum izmirden katılıyorum ve burda iyi bi doktor arıyorum

canım ben istanbul'dayım ama sen yinede bir bak adımın üstüne tıkladığın zaman profilim açılacak açılan sayfanın sağ tarafına bak aşağı doğru in biraz orda siyah beyaz bir resim görmen gerekiyor :)

teşekkürler canım umarım sende çok iyi bir doktora ameliyat olursun bana istediğin zaman yazabilirsin

..................

Son düzenleme:
tşk ederim gerçekten çok güzel olmuş burnunuz ama ben izmirde arıyorum

Doç.Dr.Serkan Yıldırım burun ameliyatlarında süper bnce.Ben ameliyat olalı 5 ay oldu beni tanımayanlar ''aa burnun estetikmi'' diye sormuyo çünkü çok doğal bi burnum var.Aynanın karşısına geçip buruncuğumu seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

ataşehir estetica dr ercan demiray başarılı bir hekim .. 1 ay önce oldum gayet iyi bir sonuç aldım..

ayy goncak ben de senn gibiyim. foto da göremiyorum. aneeem ne çok ameliyat yaptıran varmış meğer :))) ben de izmirde istiyorum ama farklı bi yerde de bakıyorum yine.bulabirim inşallah iyi bi doktoorr. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…