Burun estetiği ikinci haftam

rmysa2555

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
71
10
16
28
Merhaba arkadaşlar. 2 HAFTA ÖNCE ameliyat oldum şuan burun ucumda baya ödem var kalkıklığı istediğim gibi ama ödem geçince kalkıklığının inmesinden korkuyorum şaun tam istediğim gibi çok kalkık değil normal yani inerse kötü olur. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi burun ucu şişlikler inince ne kadar düşüyor ve burun ucumun son kalkık halini ne zaman görebilirim yardımcı oluyrsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar. 2 HAFTA ÖNCE ameliyat oldum şuan burun ucumda baya ödem var kalkıklığı istediğim gibi ama ödem geçince kalkıklığının inmesinden korkuyorum şaun tam istediğim gibi çok kalkık değil normal yani inerse kötü olur. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi burun ucu şişlikler inince ne kadar düşüyor ve burun ucumun son kalkık halini ne zaman görebilirim yardımcı oluyrsanız sevinirim

Burun ucu dusuyor. Benimki ilk zaman cok kalkikti korkmustum ve snrasi indii su an 1 bucuk ayimdayim ve 3 aya kadar sanirim inme payi var dahaaa hatta 6 ay kadar da diyenler var. yasicaz gorcez artiiikk. Amaaa bil ki iniooo bende cok buyuk fark var ilk haftamla ve 7 haftam arasinda

Burun ucu dusuyor. Benimki ilk zaman cok kalkikti korkmustum ve snrasi indii su an 1 bucuk ayimdayim ve 3 aya kadar sanirim inme payi var dahaaa hatta 6 ay kadar da diyenler var. yasicaz gorcez artiiikk. Amaaa bil ki iniooo bende cok buyuk fark var ilk haftamla ve 7 haftam arasinda
resim atabilir misin arada ki farkı ne kadar iniyor yani baya fark olur mu ?

Merhaba bende ameliyat olalı yaklaşık 3 hafta oldu 8. günümde alçım alındı 16. günümde splint çıktı. alçım ilk çıktığı zaman burnum domuz gibiydi ben kalkık bir burun istiyorum demiştim ama onu ilk gördüğüm an resmen ağlayacaktım daha 3. haftam olmasına rağmen benim burun ucundaki ödemler inmeye başladıkça bile burun ucunun indiğini görebiliyorum dediğin gibi bu inmelerin bir şeyi yok my

Benim doktorum en fazla 2mm iner, fazlasını bekleme zaten ona göre kaldırdım dedi. Bence bu doktorun burun ucunu nasıl desteklediğiyle alakalı, ameliyat öncesi gittiğim ön görüşmeler de iki doktor daha burun desteğiniz iyi yapılırsa düşme olmaz demişti. Bir arkadaşım şu an 6. ayında onda da hiç düşme olmadı mesela. Bilemedim.

Back
X