Burun estetiği Kemal fındıkçıoğlu

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba Gazi üniversitesi Kemal fındıkçıoğlu na ameliyat olan arkadaşlar var mı ?aklımı bu ara estetiğe takmış durumdayım kimisi diyor ki sıkıntı yaşarsın eskisi gibi olmaz ama öncesi yenisi fotoğrafları gördükçe heyecanım artıyor biran önce yaptırmak istiyorum

Olumlu olumsuz her Türlü yorum duymak isterim röportajlarını dinledim çok güven veren yapısı var fakat bazıları asistanının ameliyat ettiğini kendisinin yapmadığını fln yazmışlar aklım karıştı şimdiden

Olumlu olumsuz her Türlü yorum duymak isterim röportajlarını dinledim çok güven veren yapısı var fakat bazıları asistanının ameliyat ettiğini kendisinin yapmadığını fln yazmışlar aklım karıştı şimdiden
Ameliyat oldunuz mu. Bi arkadaşımda araştırıyor da

toplam butun fıyat bumu para bırıktırıyorum ona gore ay belırlıcem kafamda fıyat konusunda bılgılendırın lutfen ve sımdı burnunuz nasıl memnun musunuz

Konu sahibinin sordugu soruyla sizin cevap ne alaka anlayamadim. Konu sahibi Ankara'da Kemal Findikciogluna ameliyat olan varmi diye soruyor.

Tabi alakasi var türkiyedeki insanlar nekadar meraklılar kesip bicmeye insanı kandırıp saglıkları bozmaya her giden gelen doktor oluyor allah bilir diplomalarını nerden almıslardır

Yani ne demek istiyorsunuz anlamadım hayatımın sonuna kadar nefes almadan mi yaşiyim? Bu şekilde hayat kalitem düşük bir şekilde mi yaşayayım?:)

Back
X