Burun estetiği kıkırdak kullanımı

Sannee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
278
98
18
30
Merhaba arkadaşlar. Burnu kısa, kemerli, dudak burun arası mesafesi fazla olup, burun estetiği olan var mı? Bugün görüştüğüm doktor burnumu olduğu haliyle bırakıp kemeri aldığında aşırı kısalacağını söyledi ve kendi burnumdan aldığı kıkırdağı ekleyip burnumu biraz uzatmayı düşündüğünü söyledi. Simülasyonda da gösterdi tabi ama buna benzer bir operasyon geçiren oldu mu? Bildiğim kadarıyla kıkırdağı genelde revizyonda kullanıyorlar

Hayir kikirdak sadece revizyonda kullanilmaz. Burnunun icindeki kikirdak ile sana greft yapacak. Yani septumundan aldigi kikirdagi, tip bolge vs nerede eksik goruyorsa oraya monte edecek. Benim burnumda da 2 greft var ama memnun degilim, gereksizdi, baska doktor gorusu de almalisin.

Aslında çok da istediğim ve burada da önerilen bir doktordu, çok da hevesle gitmiştim. Aslında görüşmemiz çok iyi geçti, doktorla ilgili fikrim de halen çok olumlu, hatta görüştükten sonra daha da içime sindi ama kıkırdak kullanımı kafamı karıştırdı. Sonuç iyi olsa sorun değil de, bilemiyorum ya. Sonrasında bu kıkırdaklar oynama yaparsa, çökme oluşursa vs diye düşünüyorum. Beni zor bir vaka olarak görmedi sanırım, başlangıç fiyatını verdi de ikilemde kaldım.

Aslında çok da istediğim ve burada da önerilen bir doktordu, çok da hevesle gitmiştim. Aslında görüşmemiz çok iyi geçti, doktorla ilgili fikrim de halen çok olumlu, hatta görüştükten sonra daha da içime sindi ama kıkırdak kullanımı kafamı karıştırdı. Sonuç iyi olsa sorun değil de, bilemiyorum ya. Sonrasında bu kıkırdaklar oynama yaparsa, çökme oluşursa vs diye düşünüyorum. Beni zor bir vaka olarak görmedi sanırım, başlangıç fiyatını verdi de ikilemde kaldım.
Ahmet Islam'i düşünüyordun bir ara sanki. Kikirdak greft kotu bir sey değil. Sadece dogru yere konumlandirilmasi lazim doktor iyiyse zaten bunu yapacaktır. Benim de tip bolgeme koymus ve burnum uzun suan. Asla oraya koyulmamaliydi. Burnumu buyuttu resmen. Septumunda ki kikirdak ile hepsi oynayacak zaten greft koysun koymasın. Risk her turlu var

Ahmet Islam'i düşünüyordun bir ara sanki. Kikirdak greft kotu bir sey değil. Sadece dogru yere konumlandirilmasi lazim doktor iyiyse zaten bunu yapacaktır. Benim de tip bolgeme koymus ve burnum uzun suan. Asla oraya koyulmamaliydi. Burnumu buyuttu resmen. Septumunda ki kikirdak ile hepsi oynayacak zaten greft koysun koymasın. Risk her turlu var
Evet Ahmet İslam’la görüştüm , o önerdi bu şekilde yapmayı. Tip bölge neresi oluyor acaba burun ucu mu? Ben size atayım simülasyonu

Hangi doktor dedi bunu bana da görüştüğüm bir doktor dedi çünkü ve işk ameliyatım olacak ben de kararsızım

Hangi doktor dedi bunu bana da görüştüğüm bir doktor dedi çünkü ve işk ameliyatım olacak ben de kararsızım
Size de mi ilk ameliyatta kıkırdak eklemeyi önerdiler? Burnunuz çok kısa ve burun dudak arası mesafeniz fazla mı?

Size de mi ilk ameliyatta kıkırdak eklemeyi önerdiler? Burnunuz çok kısa ve burun dudak arası mesafeniz fazla mı?
Yani bir doktor söyledi o doktor da ameliyat olmaya em yakın oldugum doktordu çok kısa değil aslında yabi çok düşük de değil gülünce ucu düşüyor zaten yoksa normlde eğrilik dısında kaba bir burnum yok o yüzden sanırım gerekli olabiliyormus ama baska hangi doktorla konustuysam ilk ameliyatta cok kullanmıyorlarmış

Yani bir doktor söyledi o doktor da ameliyat olmaya em yakın oldugum doktordu çok kısa değil aslında yabi çok düşük de değil gülünce ucu düşüyor zaten yoksa normlde eğrilik dısında kaba bir burnum yok o yüzden sanırım gerekli olabiliyormus ama baska hangi doktorla konustuysam ilk ameliyatta cok kullanmıyorlarmış
Benim burnum kısa ve kalkık olduğu için kıkırdak önerdi, daha da kalkık görünmemesi için. Dudak burun arası mesafem de fazla, burnunuz çok kısa değilse kıkırdak eklemek iyi düşünülmesi gereken bir konu bence. Ben de o yüzden düşünüyorum, ya kıkırdak eklendiğinde burun ucum geniş ve düşük olursa, zaman içerisinde o hali alırsa? Şuanda öyle bir sorunum yokken bir de başıma onun gelmesinden korkuyorum. O yüzden başka bir doktor fikri de alıcam. Bir de siz aşağıdakı yanıtınızda kaburga kıkırdağı kullanılacak demişsiniz, ilk ameliyatta mı kaburga kıkırdağı kullanmayı önerdi? Bana doktorun dediği burundan alınan kıkırdağı yine burnu uzatmak için kullanacağız. Bence siz başka bir doktora da danışın.

Back
X