Bende ameliyat olmayi düsünüyorum ve bilgilerimi paylasayim:
Dr. Nazim Cerkes acik teknik uyguluyor ve Dr. Baris Cakir kapali (preservation) teknik uygunuyor. aralarinda Büyük var bence. Hangisi daha Iyi derseniz, bilemiyorums
Eyüp bozkurta ben de revizyon için karar vermiştim fakat buradan biri bana yazdı burnunun çok kötü olduğunu ve üstüne çok kötü bir muameleyle karşılaştığını söyledi Eyüp beyin kötü yorumları sildiğini söyledi. Ben o yüzden son anda vazgeçtim sizi de bilgilendirmek istedimSizin saydiginiz Iki doktor en pahali doktorlardan.
En pahali olmalari en Iyi okduklari anlamina gelmiyor tabi.
Ben senin düsündügün iki doktorun yaninda bunlarda var listemde:
Murat enöz
Baver simsek
Tolga Bilece
Niyazi altintoprak
Ahmet dilber
Murat sari
Elad
Tunc tiryaki
Erkan soylu
Ömer faik sagun
Orhan Ucal
Mithat Topal
Salih Onur basat
Cemal Haci
Erdi özdemir
Erkin Önsal
Eyup bozkurt
Güray Yesiladali
Ali Riza Öreroglu
Bunlar haklarinda kötü birsey duymadiklarim ve kötü yorum okumadiklarim.
Sen yani benden Bir adim daha ilerdesinBen asiri kararsizim
Merhaba youtube da Ezgi fındık Nazım Çerkes’e ameliyat oldu tüm süreci anlatıyor. Fiyat olarak biraz pahalı bildiğim kadarıyla ama isterseniz izleyin.Merhabalar ilk defa burun estetiği ameliyatı olmayı planlıyorum.Doktor konusunda 2 doktara kadar eledim.Fakat arasında kararsız kaldım.Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok mmemnun olurum.Sizce hangisi bu operasyonda daha başarılı?Sadece görsel olarak değil sağlık açısındanda durum çok önemli.Lütfen yazar mısınız?
Bu iki doktorda kararsız kalmıştım ama bir çılgınlık yaptım ikisine de ameliyat olmadımEyüp bozkurta ben de revizyon için karar vermiştim fakat buradan biri bana yazdı burnunun çok kötü olduğunu ve üstüne çok kötü bir muameleyle karşılaştığını söyledi Eyüp beyin kötü yorumları sildiğini söyledi. Ben o yüzden son anda vazgeçtim sizi de bilgilendirmek istedim
çok geçmiş olsun, istediğiniz gibi olmuştur umarım. hangi doktora oldunuzBu iki doktorda kararsız kalmıştım ama bir çılgınlık yaptım ikisine de ameliyat olmadımhiç hesapta olmayan birine ameliyat oldum 6.günümdeyim.Ameliyat sonrası resmimi çekmiş doktor ama tabiki zaman gösterecek
Yukarıda da belirttiğim gibi şuan çok yeni tamponlu halen. İlerleyen zamanlarda görüşümü bildireceğim.Memnun kaldınız mı foto atar musınız
Merhaba şuan da burnunuzdan memnun musunuz ? Yakın zamanda can beye ameliyat olacağımYukarıda da belirttiğim gibi şuan çok yeni tamponlu halen. İlerleyen zamanlarda görüşümü bildireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?