Burun Estetiği Konusunda Nazım Çerkeş Mi Barış Çakır mı?

arzusu48

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
9
3
6
36
Merhabalar ilk defa burun estetiği ameliyatı olmayı planlıyorum.Doktor konusunda 2 doktara kadar eledim.Fakat arasında kararsız kaldım.Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok mmemnun olurum.Sizce hangisi bu operasyonda daha başarılı?Sadece görsel olarak değil sağlık açısındanda durum çok önemli.Lütfen yazar mısınız?

Bende ameliyat olmayi düsünüyorum ve bilgilerimi paylasayim:

Dr. Nazim Cerkes acik teknik uyguluyor ve Dr. Baris Cakir kapali (preservation) teknik uygunuyor. aralarinda Büyük var bence. Hangisi daha Iyi derseniz, bilemiyorum.

Sizin saydiginiz Iki doktor en pahali doktorlardan.
En pahali olmalari en Iyi okduklari anlamina gelmiyor tabi.
Ben senin düsündügün iki doktorun yaninda bunlarda var listemde:

Murat enöz
Baver simsek
Tolga Bilece
Niyazi altintoprak
Ahmet dilber
Murat sari
Elad
Tunc tiryaki
Erkan soylu
Ömer faik sagun
Orhan Ucal
Mithat Topal
Salih Onur basat
Cemal Haci
Erdi özdemir
Erkin Önsal
Eyup bozkurt
Güray Yesiladali
Ali Riza Öreroglu

Bunlar haklarinda kötü birsey duymadiklarim ve kötü yorum okumadiklarim.
Sen yani benden Bir adim daha ilerdesin 🤣 Ben asiri kararsizim

Sizin saydiginiz Iki doktor en pahali doktorlardan.
En pahali olmalari en Iyi okduklari anlamina gelmiyor tabi.
Ben senin düsündügün iki doktorun yaninda bunlarda var listemde:

Murat enöz
Baver simsek
Tolga Bilece
Niyazi altintoprak
Ahmet dilber
Murat sari
Elad
Tunc tiryaki
Erkan soylu
Ömer faik sagun
Orhan Ucal
Mithat Topal
Salih Onur basat
Cemal Haci
Erdi özdemir
Erkin Önsal
Eyup bozkurt
Güray Yesiladali
Ali Riza Öreroglu

Bunlar haklarinda kötü birsey duymadiklarim ve kötü yorum okumadiklarim.
Sen yani benden Bir adim daha ilerdesin 🤣 Ben asiri kararsizim
Eyüp bozkurta ben de revizyon için karar vermiştim fakat buradan biri bana yazdı burnunun çok kötü olduğunu ve üstüne çok kötü bir muameleyle karşılaştığını söyledi Eyüp beyin kötü yorumları sildiğini söyledi. Ben o yüzden son anda vazgeçtim sizi de bilgilendirmek istedim

Merhabalar ilk defa burun estetiği ameliyatı olmayı planlıyorum.Doktor konusunda 2 doktara kadar eledim.Fakat arasında kararsız kaldım.Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok mmemnun olurum.Sizce hangisi bu operasyonda daha başarılı?Sadece görsel olarak değil sağlık açısındanda durum çok önemli.Lütfen yazar mısınız?
Merhaba youtube da Ezgi fındık Nazım Çerkes’e ameliyat oldu tüm süreci anlatıyor. Fiyat olarak biraz pahalı bildiğim kadarıyla ama isterseniz izleyin.

Nazim Cerkesden aldigim mesaj:
„İlk kez burun ameliyatı olacak hastalarımız için fiyatlar 40 bin tl'den başlıyor, otalama 50 bin tl oluyor.“
Muayene ücreti ise 500 TL miş.

Yanlis hatirlamiyorsam Baris Cakirda o cikarda...

Eyüp bozkurta ben de revizyon için karar vermiştim fakat buradan biri bana yazdı burnunun çok kötü olduğunu ve üstüne çok kötü bir muameleyle karşılaştığını söyledi Eyüp beyin kötü yorumları sildiğini söyledi. Ben o yüzden son anda vazgeçtim sizi de bilgilendirmek istedim
Bu iki doktorda kararsız kalmıştım ama bir çılgınlık yaptım ikisine de ameliyat olmadım😄hiç hesapta olmayan birine ameliyat oldum 6.günümdeyim.Ameliyat sonrası resmimi çekmiş doktor ama tabiki zaman gösterecek🤗

Bu iki doktorda kararsız kalmıştım ama bir çılgınlık yaptım ikisine de ameliyat olmadım😄hiç hesapta olmayan birine ameliyat oldum 6.günümdeyim.Ameliyat sonrası resmimi çekmiş doktor ama tabiki zaman gösterecek🤗
çok geçmiş olsun, istediğiniz gibi olmuştur umarım. hangi doktora oldunuz

Şuan için tamponlu bir kaç güne çıkacak güzel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca doktorumda çok tecrübeli ve kibar biriydi. İzmir'de Dr Can Ercan.

Back
X