Bravo cok moral verici canim:)Ben de ameliyat öncesindeki gecelerde rüyamda anestezi almama rağmen her şeye birebir şahit olduğumu görmüştüm.
Ama şunu söyleyebilirim, göz açıp kapama kadar bile değil anestezi süresi hasta için. Ben en son doktorun 'Atel alındı mı sana?' diye sorduğunu hatırlıyorm. 1 sn sonra adım söylendi ve uyandım sanki. Halbuki 3 bucuk saat ameliyatta kalmışım. Hiç korkulacak bir şey değil. Tüm sıkıntı ameliyat masasına yatana kadar..
Ben de ameliyat öncesindeki gecelerde rüyamda anestezi almama rağmen her şeye birebir şahit olduğumu görmüştüm.
Ama şunu söyleyebilirim, göz açıp kapama kadar bile değil anestezi süresi hasta için. Ben en son doktorun 'Atel alındı mı sana?' diye sorduğunu hatırlıyorm. 1 sn sonra adım söylendi ve uyandım sanki. Halbuki 3 bucuk saat ameliyatta kalmışım. Hiç korkulacak bir şey değil. Tüm sıkıntı ameliyat masasına yatana kadar..[/QUO
ya dogru diyorsunuz fakat bi kadin ameliyattan 10gun sonra septis olmus bu beni cok korkuttu ya mikrop kaparsam diye
tamer koseyi biliyormusunusKorkacam hic birsey yok.. Iyi bir doktor bulun yeter.. Cok konforlu artik
ben zaten asla anestezi olmam lokal anestezi ile dayanirim ameliyattan korkmuyorum ben zaten ters giden birse olursa diye korkuyorumCanım bendede panikatak var neler neler geçti aklımdan akıllara zarar dört ay oldu burun estetiği oldum iyikide oldum inanılmaz memnun ve mutluyum zaten odadan almaya geldiler ameliyat için kolumda damar yolundan bi ilaç yaptılar heyecanı sakinlesmeyi sagliyomus asansöre binisimi bile hatrlamiyrm narkoz ne ara verdiler hiç hatırlamıyorum:) gözümü actigmda bitmişti hersey korkma o yüzden çok gezdim buralarda bende ama gerçekten rahat ol hiçbişey olmuyo Ohh diyosun hatta
sagolun icimi ragatlattinizCanım bendede panikatak var neler neler geçti aklımdan akıllara zarar dört ay oldu burun estetiği oldum iyikide oldum inanılmaz memnun ve mutluyum zaten odadan almaya geldiler ameliyat için kolumda damar yolundan bi ilaç yaptılar heyecanı sakinlesmeyi sagliyomus asansöre binisimi bile hatrlamiyrm narkoz ne ara verdiler hiç hatırlamıyorum:) gözümü actigmda bitmişti hersey korkma o yüzden çok gezdim buralarda bende ama gerçekten rahat ol hiçbişey olmuyo Ohh diyosun hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?