burun estetigi korkusu lutfen yardim

miro1916

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
20
0
1
28
burnumda hafif bir deviasyon ve kemer var doktora gittim 30 dk surer dedi bende panik atak oldugu icin kesinlikle anestezi olmam lokal anesteziye dayanirim benim korkum ameliyatdaki siddet degil zaten ameliyat ya kotu birsey olursa dige icim icimi yiyor bitane haber gormustum kadin septik sok gecirmis nerden gorduysem o haberi kafaya taktim iyice icimi ragatlatin lutfen yardim edin

Ben de ameliyat öncesindeki gecelerde rüyamda anestezi almama rağmen her şeye birebir şahit olduğumu görmüştüm.
Ama şunu söyleyebilirim, göz açıp kapama kadar bile değil anestezi süresi hasta için. Ben en son doktorun 'Atel alındı mı sana?' diye sorduğunu hatırlıyorm. 1 sn sonra adım söylendi ve uyandım sanki. Halbuki 3 bucuk saat ameliyatta kalmışım. Hiç korkulacak bir şey değil. Tüm sıkıntı ameliyat masasına yatana kadar..

Bravo cok moral verici canim:)

ya dogru diyorsunuz fakat bi kadin ameliyattan 10gun sonra septis olmus bu beni cok korkuttu ya mikrop kaparsam diye

ya dogru diyorsunuz fakat bi kadin ameliyattan 10gun sonra septis olmus bu beni cok korkuttu ya mikrop kaparsam diye

İşte bi kadın olmuş herkes olmuyor demek ki. Sürekli el sürmez ve izotonikle temizlerseniz hiçbir şey olmaz

Canım bendede panikatak var neler neler geçti aklımdan akıllara zarar dört ay oldu burun estetiği oldum iyikide oldum inanılmaz memnun ve mutluyum zaten odadan almaya geldiler ameliyat için kolumda damar yolundan bi ilaç yaptılar heyecanı sakinlesmeyi sagliyomus asansöre binisimi bile hatrlamiyrm narkoz ne ara verdiler hiç hatırlamıyorum:) gözümü actigmda bitmişti hersey korkma o yüzden çok gezdim buralarda bende ama gerçekten rahat ol hiçbişey olmuyo Ohh diyosun hatta

ben zaten asla anestezi olmam lokal anestezi ile dayanirim ameliyattan korkmuyorum ben zaten ters giden birse olursa diye korkuyorum

sagolun icimi ragatlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…