Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktora ameliyat olmuştunuz?
Özelden yazayım cnmHangi doktora ameliyat olmuştunuz?
üzüldüm canım durumuna inşallah kısa sürede revizyon olur ve istediğin sonuca ulaşırsın.merhaba arkadaşlar,ben daha Ameliyatımın ilk günlerinde burnumun yarısından çoğunun alındığını ve hayatımın hatasını yaptığımı anlamış bir burun estetiği mağduruyumEski beğenmediğim çirkin burnuma kavuşmak için neler neler vermezdim anlatamam size
Şu an çok iyi bir revizyon doktoru arıyorum doktorumun ucurduğu burnumu büyütmek ve hataları düzelttirmek istiyorum
bilmiyorum bu yaşadıklarımdan sonra hangi doktora güvenebilirim ama revizyon benim için bir nevi 2. Bir yaşama şansı yanlış bir karar verip hayatımı mahvettim lütfen 2. Şansımı iyi değerlendirebilmem için bana yardım edin. . Revizyon ameliyat benim için hayati bir mesele oldu artık yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. VE UYARIYIYORUM LÜTFEN BURNUNUZU İŞİN EHLİ İNSANLARA TESLİME DİN BURUN YAPMAK ÇOK ZOR İŞ AMA BİZİM ÜLKEMİZDE MALESEF NEREDEYSE HER AMELİYAT ÖNLÜĞÜ GİYEN BURUN YAPMAYA KALKIŞIYOR SONUÇLAR BİR FELAKET OLUYOR LÜTFEN BURNUNUZU İŞİN EHLİ USTA İNSANLARA EMANET EDİN!! BURDAKİ REKLAMLARA KANMAYIN!
Çok üzüldüm. Umarım istediğiniz gibi bir doktor bulur ve olumlu sonuç alırsınız. Ben de önümüzdeki ay olacağım bir aksilik olmazsa. Daha evvel erteledim çünkü. Özelden doktor ismini yazar mısınız lütfen ?merhaba arkadaşlar,ben daha Ameliyatımın ilk günlerinde burnumun yarısından çoğunun alındığını ve hayatımın hatasını yaptığımı anlamış bir burun estetiği mağduruyumEski beğenmediğim çirkin burnuma kavuşmak için neler neler vermezdim anlatamam size
Şu an çok iyi bir revizyon doktoru arıyorum doktorumun ucurduğu burnumu büyütmek ve hataları düzelttirmek istiyorum
bilmiyorum bu yaşadıklarımdan sonra hangi doktora güvenebilirim ama revizyon benim için bir nevi 2. Bir yaşama şansı yanlış bir karar verip hayatımı mahvettim lütfen 2. Şansımı iyi değerlendirebilmem için bana yardım edin. . Revizyon ameliyat benim için hayati bir mesele oldu artık yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. VE UYARIYIYORUM LÜTFEN BURNUNUZU İŞİN EHLİ İNSANLARA TESLİME DİN BURUN YAPMAK ÇOK ZOR İŞ AMA BİZİM ÜLKEMİZDE MALESEF NEREDEYSE HER AMELİYAT ÖNLÜĞÜ GİYEN BURUN YAPMAYA KALKIŞIYOR SONUÇLAR BİR FELAKET OLUYOR LÜTFEN BURNUNUZU İŞİN EHLİ USTA İNSANLARA EMANET EDİN!! BURDAKİ REKLAMLARA KANMAYIN!
merhaba, çok geçmiş olsun. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum bir süredir forumda yorumlara ve ameliyat olan arkadaşların resimlerine bakıyorum. şuan en yakın gördüğüm Muhammet Dilber. ama henüz muayenehanesine gitmedim. yaptığım araştırma ve yaptığı işlemlerden dolayı onda yoğunlaştım. senin de bakmanı tavsiye edebilirim. albümler kısmında birçok arkadaşın paylaşımları var bunlardan bazıları düzeltme ameliyatları. bu arada özelden doktorunun ismini paylaşabilir misin?merhaba arkadaşlar,ben daha Ameliyatımın ilk günlerinde burnumun yarısından çoğunun alındığını ve hayatımın hatasını yaptığımı anlamış bir burun estetiği mağduruyumEski beğenmediğim çirkin burnuma kavuşmak için neler neler vermezdim anlatamam size