Burun estetiği, memnun kaldığınız doktorlar

edafrtblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Merhabalar, burun estetiği olmak istiyorum ama kimi araştırsam hep bi şikayet var. İstanbulda burun estetiği olup memnun kaldığınız bi doktor var mı?

Sedat tatları araştırabilirsiniz

Teşekkür ederim araştırıcam, siz mi ameliyat oldunuz kendisine?

Evet yıllar önce kendisi Ankara'da asistanken olmuştum sağlık problemi de vardı memnun kaldım

Merhabalar, burun estetiği olmak istiyorum ama kimi araştırsam hep bi şikayet var. İstanbulda burun estetiği olup memnun kaldığınız bi doktor var mı?
Kesinlikle olmayin suan hic güvenilir doktor yok 4 ay önce oldum hayatım cehennem gibi yasayan ölüyüm

Kesinlikle olmayin suan hic güvenilir doktor yok 4 ay önce oldum hayatım cehennem gibi yasayan ölüyüm
Benim (2005) ünlü prof yapmıştı ilk ameliyatımı ama o kdr kötü yapmıştk ki yıllarca bayaa yamuk , aşırı sivri burunla gezdim .2. Ameliyatı olmaya cok korkuyordm ama bundan kötü olamaz deyip (2018) daha önce adını bile duymadıgım bir doktora Ameliyatımı oldum basta yine burun deliklerimin görüntüsünden dolayı agladm :) ama 6. Ayda normale döndü iyi ki diyorum… 2. de dkktoru. göktug saraydaroglu bursa ( ama dogal bir görüntü istiyorsan tavsiye ederim yani kücück kalkık vs istemedim ben dogala dönüş istemiştim)

Back
X