Burun estetiği memnuniyet-beklenti?

aarserr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
5
0
1
36
Merhaba arkadaslar. Benim kemerli uzun olmayan bir burnum var. Ciddi nefes problemi yasiyorum ve ameliyat olmusken sekli de duzelsin istiyorum. Yillardir kemere gozum takiliyor hep. Ameliyat gunu aldim ve beklemedeyim. Size sorum su ki ameliyat olup yeni bir goruntuye kavusunca cok mutlu olacagimi dusunuyorum ama beklentimi mi arttiriyorum acaba? Ameliyat olan arkadaslar iyiki ameliyat olmusum diyor musunuz? Ben degisimi fazla mi abartiyorum?

burun estetiği öyle çok tipi değiştirmiyor bence ama yüz hatlarını yumuşatır gençleştiriyor. sen sadece kemer aldırıcam diyosun öyle tipin falan değişmez ama bakışların yumuşar eminim bu kadar zaman içini sıkıyorsa seni çok mutlu edecektir. telefon uygulamaları var yada photoshop kendin fotolarınla oynayarak görebilirsin nasıl bir görüntün olacağını. zaten doktorla görüştüğünde de yapıyorlar bunu.

dış görünüşü çok etklicek ama en güzeli özgüvenin yükselecek,kendinle daha barışık olucan nihayetinde mutlu olucan :)

Değişiyor insan 4 gün oldu ameliyat olalı değişik geliyorum kendime bakımsızlık da cabası :) ama iyi hissediyorum şuan bile arada tek delikden hava geliyor bazen çok şükür o ameliyatı atlattım ikinci evredeyim burnumun tam oturması ona alışmam :) ama sabır derlerdi burda okuduklarımda hakkaten sabır işi :bicak:

Değişiyor insan 4 gün oldu ameliyat olalı değişik geliyorum kendime bakımsızlık da cabası :) ama iyi hissediyorum şuan bile arada tek delikden hava geliyor bazen çok şükür o ameliyatı atlattım ikinci evredeyim burnumun tam oturması ona alışmam :) ama sabır derlerdi burda okuduklarımda hakkaten sabır işi :bicak:
Geçmiş olsun bende 3 gün önce ameliyat oldum.tamponlar alındı ama burnum gene tıkalı nefes alamıyorum. Burun içini nasıl temizlicem bilmiyorum.korkuyirum zarar vermekten

Geçmiş olsun bende 3 gün önce ameliyat oldum.tamponlar alındı ama burnum gene tıkalı nefes alamıyorum. Burun içini nasıl temizlicem bilmiyorum.korkuyirum zarar vermekten
Tşk ederim sana da geçmiş olsun niye erken alındı ki tamponlar bnm pazartesi alıncak daha alırken tamponu bişey sürüyor mu burna doktor Okyanus suyu falan vermedi mi doktor burda öyle okumuştum bende öğrensem iyi olur

Tşk ederim sana da geçmiş olsun niye erken alındı ki tamponlar bnm pazartesi alıncak daha alırken tamponu bişey sürüyor mu burna doktor Okyanus suyu falan vermedi mi doktor burda öyle okumuştum bende öğrensem iyi olur
genelde burun ameliyatlarında hep veriliyor o canım içerde yaralar yapşmasın diye doktoruna bi sor istersen

tampon çıkarken bişey sürmedi ama çıktıktan sonra dişçilerdeki gibi hafif bi su ffışkırdan bi alet var onu fışkırttı burnuma ilk korktum ay o ne diye ama bişeyi yokmuş :) dikiş alınırken az acıdı benim sadece.

Bi tek bi antiseptik vermiş dikişe sürülsün diye içine de bişey süremem ki öyle sürecek bi yer gözükmüyor :(

tampon çıkarken bişey sürmedi ama çıktıktan sonra dişçilerdeki gibi hafif bi su ffışkırdan bi alet var onu fışkırttı burnuma ilk korktum ay o ne diye ama bişeyi yokmuş :) dikiş alınırken az acıdı benim sadece.
:)) tamponluyken ne sürdün burnuna ben bişey olsa da süremem ki dikişi ne zaman alıyor ki :) hiç ondan bahsetmedi doktor

:)) tamponluyken ne sürdün burnuna ben bişey olsa da süremem ki dikişi ne zaman alıyor ki :) hiç ondan bahsetmedi doktor
bana bepanthene verdi kulak pamuğuyla deliklerin oraya dikişe yakın yerlere temizleyerek sürüyordum günde üç kere. çok kısa bi yerin dikişini aldı gerisi kendi gidiyomuş şimdi oraya iz kalmasın diye bi krem verdi ayrıca bepanthene e devam et dedi

bana bepanthene verdi kulak pamuğuyla deliklerin oraya dikişe yakın yerlere temizleyerek sürüyordum günde üç kere. çok kısa bi yerin dikişini aldı gerisi kendi gidiyomuş şimdi oraya iz kalmasın diye bi krem verdi ayrıca bepanthene e devam et dedi
Bana hiç öyle demedi bactroban diye bi krem verdi sürsem mi dokunabildiğim yerlere ayrıca Deliklerin oraları neyle Nasıl temizledin

Son düzenleme:
Bana hiç öyle demedi bactroban diye bi krem verdi sürsem mi dokunabildiğim yerlere ayrıca Deliklerin oraları neyle Nasıl temizledin
işte deliklerin orayı kulak pamuğuna bepanthene sürüp temizledim. doktorun ne için verdi o kremi

Dikişine sür dedi ama dün gece Deliklerin kenarlarına da sürdüm artık :)

Back
X