Burun estetiği okula ve derse engel olur mu?

wigglewiggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
94
16
88
2 hafta sonrasına gün aldım hem çalışıp hem okuyorum işten 1 haftalık izinliyim ameliyat haftasında yani. ama sınavım var ameliyattan 1 hafta sonra ve sıkı ders çalışmam gerekiyor. Sizce ders çalışmama engel olur mu? Ve Cuma olsam Pazartesi okula dönebilir miyim? Burnumda bantla dışarı çıkabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz çok çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Kaç gün ders çalışamam ve okula gidemem? Bantla gidicem zaten onu problem yapmam herkes biliyor çünkü estetik olacağımı ya arkadaşlar kafam çok karışık zaten zor randevu aldım ertelersem bi daha olamam hem şimdiden olayım yaza kadar toparlasın istiyorum

2 hafta sonrasına gün aldım hem çalışıp hem okuyorum işten 1 haftalık izinliyim ameliyat haftasında yani. ama sınavım var ameliyattan 1 hafta sonra ve sıkı ders çalışmam gerekiyor. Sizce ders çalışmama engel olur mu? Ve Cuma olsam Pazartesi okula dönebilir miyim? Burnumda bantla dışarı çıkabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz çok çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Morluklarin nolacak peki. En az 1 haftayi evde gecirmen gerek. Saat basi buz kompresini yaparsan morluk kreminide duzenli kullanirsan 1 haftada anca morlugun gecer. Alciyla okula giderim diyorsan gidersin. Alci 10.ncu gun aliniyor.

Bir haftayı evde geçirmen faydalı olacaktır. Cuma olursan pazartesi günü tam en çok şiş olacağı gün olur ve o şekilde çıkmak istemezsin zaten ben yemek yerken bile yorulup nefes nefese kalıyordum. Dikişler alınana kadar da çok yavaş yürürken bile acıyordu.

Ben 11-12 günden sonra dışarı cıkmaya baslamıstım.Suratın zaten ilk 3-4 gün şişiyor sonra inmeye başlıyor ama yanakların falan sürüyor 2 haftadan fazla buluyor gitmesi.
Ben 5.gün tampon cıkartmaya giderken özel araçla gitmiştim çok bitkindim ölü gibiydim.
10.gün falan alçım çıktı otobüsle gittim arkadaşla yorucu oldu ve suratımda yanaklarım şişti ama dışarı çıkabilecek kıvamdaydım.
Bence bir 10 gün dinlenmelisin.Ameliyattan sonra hasta olmamaya dikkat et ben bademcik iltihabı oldum bir 10 günde öyle yattım evde ağır geçti.
24 Ocakta ameliyat oldum

Benim 33. Gün oldu üniversite öğrencisiyim okula gittim bir kaç kere havalardan ötürü bendr bademcik iltihabı oldum antibiyotiğe başladım tekrardan bence gitme okula

Back
X