• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olacağım psikolojik desteğe ihtiyacım var.

Hiba06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
290
715
303
Merhaba;
Tüm cesaretimi topladım ve Dr Serdar Yüce'ye burun estetiği ameliyatı olacağım. Anesteziden müthiş korkuyorum ve heyecanlıyım. Nasıl sakinleşebilirim.

Merak etmeyin ameliyata girerken bir ilaç veriyorlar hicbisi hatirlamiyorsunuz 🤗 Ben ağlarken vermişlerdi ilacı .Uyandığımda ameliyathanede herşey bitmisti 🤗🤗

sakin ol ve beynine sürekli her şeyin güzel olacağının emrini ver, ameliyattan değil sonraki süreçten kork 😂

Sağ çıkayım da sonraki süreç kolay. Acı eşiğim yüksektir, nazlı değilim hallederiz :)

Ben de senin gibiydim. Tek dusundugum oydu. Ve haklisin. Cikarsin merak etme tam tesekkullu, bilincli ellerdesin boyle dusun :) sonrasi cok zor. Oraya odaklanmani tavsiye ederim. Bu tavsiyede bulunduguma inanamiyorum cunku ayni senin gibi dusunuyordum. Gecmis olsun simdiden. Umarim her sey istedigin gibi sonuclanir.

Ben de senin gibiydim. Tek dusundugum oydu. Ve haklisin. Cikarsin merak etme tam tesekkullu, bilincli ellerdesin boyle dusun :) sonrasi cok zor. Oraya odaklanmani tavsiye ederim. Bu tavsiyede bulunduguma inanamiyorum cunku ayni senin gibi dusunuyordum. Gecmis olsun simdiden. Umarim her sey istedigin gibi sonuclanir.
Çok teşekkür ederim :KK200:

Back
X