Burun estetiği olalı 11 ci günüm bugün ağır kaldırdım kısa süreliğine lütfen yarım burnuma zararı ol

Çok geçmiş olsun bende şimdi taktım zaten takintiliyim pişman oldum ofya çok ağır değildi ama şu halim için ağır satılır

olsa olsa kanama olur şeklinde bir bozukluk olacağını hiç sanmam korkma boş yere, ben nerelere çarptım burnumu çok şükür hiçbir şey olmadı.

olsa olsa kanama olur şeklinde bir bozukluk olacağını hiç sanmam korkma boş yere, ben nerelere çarptım burnumu çok şükür hiçbir şey olmadı.
Çok teşekür ederim düşünmekten bir hal oldum bantları yarın çıkacak birde esneyince birsey olurmu acaba

yok yok korkma hiçbişicik olmaz Allahın izniyle :) bide ne kadar sakınırsan o kadar bir yerlere çarpar edersin, bu kadar korkma canım :)

:cry::cry::cry:
Dilos Mira amaliyat çok kolay ağrı sizi yok sonrasında yok sadece kendinde tedirginlik oluyor acaba birsey oldumu olacakmi çok şükür yarın bant var burnumda alınacak bakalım sonuç ne olacak ,
Umarim rahat atlatirsin agir kaldirmaktan birsey olmaz bence olmamali oraya protez kemik takmadilar sadece kemigi törpulediler sekil verdiler o da cikamaz yani. Bence korkma. Ben korkuyorum ama :KK53: özellikle su bayiltacaklari ani dusunmeden edemiyorum cok korkuyorum :mad::cry:

Ha ha haa o anı hiç sorma açtıkları damar yolundan antibiyotik diye bana güzel kafa yapan inne yapmışlar sonra videomu cekmisler hemşireler çok güldüm amaliyatli amaliyatli kahkaha attım resmen videoyu izleyince bide atılınca hiç istifar etmedim çok rahat atlattım morarma mda olmadı şismede çok şükür darısı başına

Insallah:KK45: ayy komik soru olacak ama agladinmi peki benim nefesim kesilir aglama krizins girerim diye korkuyorum vala:KK56:. Ama yuzlerce binlerce insan yapiyor burnunu bende yapabilirim heralde:63: sonucta normal dogum yapmis bir anneyim:oops: ayy kendime gaz veriyorum resmen:KK17::-)

Aglama dim sadece heyecanlandım acaba nasıl bir burunum olacak suan sis hiç birşey anlamıyorum ama çok güzel olacağını biliyorum dr çok değerli cokkk iyi hiç bir sorunum olmadı allaha Şükür kendim elimi vurdum gene bişi olmadı

Back
X