- 19 Nisan 2016
- 11
- 1
- 1
- 50
- Konu Sahibi Senem12345
Burnum yeni amaliyatli 11 gün ağır kaldırdım şekli bozulurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben kulak ameliyatı oldum 6 ay ağır kaldırma ve spordan uzak durdum[/QUOTEçok geçmiş olsun teşekür ederim cvp için
Çok teşekür ederim düşünmekten bir hal oldum bantları yarın çıkacak birde esneyince birsey olurmu acabaolsa olsa kanama olur şeklinde bir bozukluk olacağını hiç sanmam korkma boş yere, ben nerelere çarptım burnumu çok şükür hiçbir şey olmadı.
Teşekür ederim canım fahatladimyok yok korkma hiçbişicik olmaz Allahın izniyle :) bide ne kadar sakınırsan o kadar bir yerlere çarpar edersin, bu kadar korkma canım :)
Dilos Mira amaliyat çok kolay ağrı sizi yok sonrasında yok sadece kendinde tedirginlik oluyor acaba birsey oldumu olacakmi çok şükür yarın bant var burnumda alınacak bakalım sonuç ne olacak ,Ahaha korktum bende yarin öburgun böyle olucam Ameliyattan sonra
Umarim rahat atlatirsin agir kaldirmaktan birsey olmaz bence olmamali oraya protez kemik takmadilar sadece kemigi törpulediler sekil verdiler o da cikamaz yani. Bence korkma. Ben korkuyorum amaDilos Mira amaliyat çok kolay ağrı sizi yok sonrasında yok sadece kendinde tedirginlik oluyor acaba birsey oldumu olacakmi çok şükür yarın bant var burnumda alınacak bakalım sonuç ne olacak ,
Umarim rahat atlatirsin agir kaldirmaktan birsey olmaz bence olmamali oraya protez kemik takmadilar sadece kemigi törpulediler sekil verdiler o da cikamaz yani. Bence korkma. Ben korkuyorum amaözellikle su bayiltacaklari ani dusunmeden edemiyorum cok korkuyorum
![]()
Insallahayy komik soru olacak ama agladinmi peki benim nefesim kesilir aglama krizins girerim diye korkuyorum vala
. Ama yuzlerce binlerce insan yapiyor burnunu bende yapabilirim heralde
sonucta normal dogum yapmis bir anneyim
ayy kendime gaz veriyorum resmen
![]()