Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burun estetiği olan arkadaşlarım lütfen bir bakın..!!
ben ameliyat olalı 1 ay oldu ama şuan kendi burnumdan daha kalın bir görünüm var bandajlar çıktığında gayet inceymiş 1 sene ya da 1 bucuk sene dolduktan sonra oturduktan %100 o görünüme kavuştunuz mu?
ben ameliyat olalı 1 ay oldu ama şuan kendi burnumdan daha kalın bir görünüm var bandajlar çıktığında gayet inceymiş 1 sene ya da 1 bucuk sene dolduktan sonra oturduktan %100 o görünüme kavuştunuz mu?
Benım daha :30 ucuncu ayım. Sıslık morarma cok az oldu ama burnumda ödem var hıssetmıyorum
Ilk gune gore hala yavas yavas ınıyo bır senede eskı halıne gelıcek. Oturucak dedı doktor
Ama her gun yawas yawas ınıoncunkunhergun foto cekıyorum aradakı farkı gormek ıcın :)
Benım daha :30 ucuncu ayım. Sıslık morarma cok az oldu ama burnumda ödem var hıssetmıyorum
Ilk gune gore hala yavas yavas ınıyo bır senede eskı halıne gelıcek. Oturucak dedı doktor
Ama her gun yawas yawas ınıoncunkunhergun foto cekıyorum aradakı farkı gormek ıcın :)
1 ay daha cok yeni burnun hala şiş, ben ameliyat olalı 1 sene oldu ve gün geçtikçe sislikler gidiyor burun yerine oturuyor, merak etme yani bende cok korkmuştum ama simdi memnunum ve aslında 1,5 - 2 seneyi bulur tam oturması dedi benim Doktorum :)