Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar geçmiş olsun canım.
Ben de çok şikayet ettim burnumun kalkıklığından ve dudağımın yukarı çekmesinden. şu anda ameliyat olalı iki ayı biraz geçti ve kalkıklık biraz indi :) doktora inmesini istiyorum dediğim için masaj vermişti. belki masajsız da inerdi bilmiorum. ilk yapıldığında 110 dereceydi. doktor 95 e düşecek oaçı demişti. şimdi 95ten biraz fazla. masajımı yapmaya devam ediyorum.moralim bira düzeldi. dudağım hala yukarı çekiyo ne yazıkkisende de var mı bu olay canım?
benim burun ucum bildigin igrenc oldu. 130 derece var diyorum ya yani canavarlar gibiyim, oysa doktor bana hic belli bile olmicak demisti. bambaska biri yapti beni. ki onceden hic kotu degildim.
Öncelikle geçmiş olsun.. Kalkık burun şokunu bende ameliyattan sonra yaşayanlardanım. Önceki burnum yere bakıyordu ve yeni burnum alçı çıktığında resmen yukarı bakıyordu.. Ağlamayı bırak ben depresyona girdim neredeyse çünkü ben doktoruma hep küçük dokunuşlar yap dedim ve kaldır demedim. Benim beklemediğim bir sonuç oldu. Yine bile yandan zaman zaman memnun olsamda önden evet budur diyemiyorum.
1.'si şu an burundaki dokular sıkışmış olduğu için daha kalkık duruyor ama zamanla dokular gevşeyince iucuda bir nebze iniyor ve doğallaşıyor bundan emin olabilirsin. Ama bu inme bir haftada olmuyor zaman alıyor en az 6 ay son netice 1 yıl bazen 1,5 yılı buluyor benim 16 ay oldu ucu hala bildiğin tahta gibi.. İnme derecesine gelince, doktorun bilinçli kaldırdıysa burun ucunu bu açı 130'dan 100 dereceye inmez. Yani 30 derecelik bir değişim olmaz ama 10 derecelik bir değişim olur zamanla.
Bol bol duş al ılık suyun altında dur bırak su burnuna temas etsin ve bol bol sıvı tüket.
Bu arada doktoruna senmi dedin kaldır diye yoksa o kendisine göremi böyle yaptı?
canım 130 derece olduğunu doktor mu söyledi? 100 dereceye düşecek dediyse düşecektir canım merak etme. ama gerçekten kısa zamanda olmuyo bunlar. benim iki ayda gözle görülür derecede düştü. fotolarında çok belli değil ama fazla kalkık gibi durmuyor. tam yandan çekersen daha iyi yorum yapabiliriz. ben de çok ağladım üzüldüm ama gerçekten değişiyo burun ve düşüyor, daha doğrusu kalkıklığı iniyor.
düşmeye devam ediyo canım benim burnum da. 30 derece fazla. ama nasıl ölçtün burnunun kalkıklığını?demedi oyle bisey ben olctum, 100 dereceye dusmesi EN AZ sart yoksa ben insana benzemicem ama 30 derece nasi duscek onu anlamiyorum. senin sadece 10 derece dusmusse ama az bana gore![]()
düşmeye devam ediyo canım benim burnum da. 30 derece fazla. ama nasıl ölçtün burnunun kalkıklığını?
yani goz ile insan anlayabiliyor asagi yukari. dusse dusse ne kadar dusucek ama sorun o. minnacik anlasilmayansa olmaz
tam yandan görüntünü koyabilir misin canım?
tatlım doktorun kim bu kadar burnunun kaldırılmasını senmi istedin