Burun estetigi olanlar yardim??

Febris1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
48
5
33
burun estetigi oldum burun suan biliyorum cok yeni(15-16 gunluk)
burnum bana cok kisa kalkik ve genis geliyor ;(
Bans yardim edin gidikce daha kalkik olmasindan korkuyorum ben ozellikle kalkik olmamasini istemistim
Hamile olup ameliyet olan varmı başka ?35 yaşında olmama rağmen herkes geç hamilelikte daha riskli diyor

Son düzenleme:
Arkadaslar burun estetigi oldum burun suan biliyorum cok yeni(15-16 gunluk)
Ama ben cok panik biriyim suanda burnum bana cok kisa kalkik ve genis geliyo ;(
Bna yardim edin gidikce daha kalkik olmasindan korkuyorum ben ozellikle kalkik olmamasini istemistim sizce ne olucak lutfen yardim edin[/QUO oncwlikle cok gecmis olsunn doktorunuz kimdi acaba? Ben ameliyat olmadım ama olanlar genelde bir süre sonra indiğini söylüyor ins sizinki de iner eminim hem sis olduğundan da geniş gözüküyor olabilir

Şuan çok şiş daha inecek o endişelenme ödemler gidince çok güzel olacak(şişlikler) yalnız burun ucunun tamamen inmesi 1 yıl sürer gün geçtikçe küçüldüğünü anlarsın:KK49:

Umarimmm :)
Evet sisikliklerin gecicegini biliyorum herkes daha erken diyortecrubesi olanlardan benim gibi olanlarin kacc hafta sonra duzeldigini merak ettim :///

Şuan çok şiş daha inecek o endişelenme ödemler gidince çok güzel olacak(şişlikler) yalnız burun ucunun tamamen inmesi 1 yıl sürer gün geçtikçe küçüldüğünü anlarsın:KK49:
Kotu dusununce direk panik oluyorum malesef aynaya bkinca cook kalkik oldugunu gorup uzuluyorum sen oldun mu?

dediğim gibi 1 yılda tamamen şişliklerin inecek gerçek burnunu göreceksin. en son şişliklerin indiği yer burun ucu bu yüzden sabırlı olman lazımHoppa

evet bende oldum benim 1 ay oldu bu hafta burun ucu için masaj verecek doktorum. benimde burun ucum şiş ve şuan çok yeni olduğunu biliyorum şuanki burnun senin gerçek burnun değil çok daha iyisi sabırlı ol canım:KK54:

evet bende oldum benim 1 ay oldu bu hafta burun ucu için masaj verecek doktorum. benimde burun ucum şiş ve şuan çok yeni olduğunu biliyorum şuanki burnun senin gerçek burnun değil çok daha iyisi sabırlı ol canım:KK54:
Ay insallah :)
Umarim seninki de benimki de tam istedigimiz gibi olur:)

Arkadaslar burun estetigi oldum burun suan biliyorum cok yeni(15-16 gunluk)
Ama ben cok panik biriyim suanda burnum bana cok kisa kalkik ve genis geliyo ;(
Bna yardim edin gidikce daha kalkik olmasindan korkuyorum ben ozellikle kalkik olmamasini istemistim sizce ne olucak lutfen yardim edin

Ben geçtiğimiz ekim ayında ameliyat oldum. Aslında burnunun tam şekli yaklaşık olarak 3. ayda belli oluyor. Geri kalan aylarda çok ufak bir şişlik kalıyor sonrasında o da kaybolup gidiyor.

Burnunda bant olduğu için şimdi kalkık gelmesi normal. Ben de kendi burnumu biraz daha kalkık istiyordum hatta bant çıkınca biraz hayal kırıklığına uğradım. O kalkıklık bantla birlikte yok oldu.

Genişlik kısmını çok normal daha 2 hafta olmuş ameliyat olalı için rahat olsun küçülecek burnun :) Başka sorun olursa da sorabilirsin.

Ben geçtiğimiz ekim ayında ameliyat oldum. Aslında burnunun tam şekli yaklaşık olarak 3. ayda belli oluyor. Geri kalan aylarda çok ufak bir şişlik kalıyor sonrasında o da kaybolup gidiyor.

Burnunda bant olduğu için şimdi kalkık gelmesi normal. Ben de kendi burnumu biraz daha kalkık istiyordum hatta bant çıkınca biraz hayal kırıklığına uğradım. O kalkıklık bantla birlikte yok oldu.

Genişlik kısmını çok normal daha 2 hafta olmuş ameliyat olalı için rahat olsun küçülecek burnun :) Başka sorun olursa da sorabilirsin.
bende soru sormak istiyorumm. Bugun 6.gunum ve alçım alındı bandaj takıldı o ara aynaya baktım ve ne göreyim o ben degildimm iki gozumun arasında perde var gbiydi gozlerim birbirinden apayrıktı :KK43:(( burnumun alt kalın ksmiyla ust ince olmasi gereken yer neredyse ayni kalinlikta :KK43: daha 1 hafta önce guzel guzel bkan gozlerim yok artik ltfn yardm edinn :KK43: duzeliymu

daha çok erken 3 aya vucüt ödemleri atmaya başlıyor şimdi yavaş yavaş anca kavislenecek burnunuz oturacak. benim alçım çıktığında burnumun ucu çok şişti sonradan düzeldi yarın 1 aylık olacak burnum endişe etmeyin. birde tuzlu şeyler yemeyin ödem yapıyor ödem söktürücü çaylar filan için bazılarında çok şişme oluyor bende öyle bir şişlik olmadı ama burun ucum şişti biraz o da düzeldi gibi ama hala şiş diyor doktorum

bende soru sormak istiyorumm. Bugun 6.gunum ve alçım alındı bandaj takıldı o ara aynaya baktım ve ne göreyim o ben degildimm iki gozumun arasında perde var gbiydi gozlerim birbirinden apayrıktı :KK43:(( burnumun alt kalın ksmiyla ust ince olmasi gereken yer neredyse ayni kalinlikta :KK43: daha 1 hafta önce guzel guzel bkan gozlerim yok artik ltfn yardm edinn :KK43: duzeliymu
gussa ne demek istiyorsun gözlerin mi şişti?

ay kıyamam ya o burun zor iner. neden araştırmadan yaptırdın :KK43: neyse sıkma canını 1 yıl sonra yenisini yaptırırsın :)

Benim ki bantlarda cikti ama hala fazla kalkik geliyo ;(

Merhaba canim. Amaeliyatini kime oldun acaba ?

daha çok erken 3 aya vucüt ödemleri atmaya başlıyor şimdi yavaş yavaş anca kavislenecek burnunuz oturacak. benim alçım çıktığında burnumun ucu çok şişti sonradan düzeldi yarın 1 aylık olacak burnum endişe etmeyin. birde tuzlu şeyler yemeyin ödem yapıyor ödem söktürücü çaylar filan için bazılarında çok şişme oluyor bende öyle bir şişlik olmadı ama burun ucum şişti biraz o da düzeldi gibi ama hala şiş diyor doktorum
Şişkinlikler tamam da kalkıklık?

Şişkinlikler tamam da kalkıklık?
kalkıklıklarda geçer anca oturucak burnunuz. ben doktorumun sitesinde okumuştum ameliyat sonrası burnunuz kalkık görünebilir yazıyordu. herkeste etkisi farklı sanırım inşallah istediğiniz gibi olur herşeyç. siz yine bir doktorunuza danışın ve aynaya bakmamaya çalışın şu sıralar zamanla burnunuzun oturduğunu göreceksiniz.

X