- 1 Ağustos 2017
- 10
- 1
- 6
- 27
- Konu Sahibi Bluesky_idil
-
Kime oldunuz? Acıdi mi? Pisman misiniz?Merhaba ben çarsamba gunu ameliyat oldum 6 gun oldu ve yuzum gayet normal alcimi persembe gunu alacak ama morluk sislik felan yok bir aya gecmis olur
Paylasabilir misiniz doktorunuzun ismini? Birde ozelden fotoğraf atabilir misiniz?Merhaba ben çarsamba gunu ameliyat oldum 6 gun oldu ve yuzum gayet normal alcimi persembe gunu alacak ama morluk sislik felan yok bir aya gecmis olur
şuan ben 18 . günümdeyim çalışabilir haldeyim yakınlarım haricinde kimse burundan amaliyat olmuşsun diyemez anlamazlar sadece burunda ödem kaldı kısacası iyileşme çok çabuk oluyor rahatlıkla olabilirsin.Herkese merhaba,ameliyat olup olmama konusunda kararsız kaldım.Süreyya Şeneldir'den bu ayın 22'sinde ameliyat tarihi aldım.Tam bir ay sonra okulum için Ankara'ya dönmem gerekecek.Sizce gidene kadar yüzüm normale doner mi?Doktorun fiyatinin piyasanın çok üstünde olması da kafamı karıştırdı.
Cevap icin cok teşekkürler. Doktorunuz kimdi acaba?şuan ben 18 . günümdeyim çalışabilir haldeyim yakınlarım haricinde kimse burundan amaliyat olmuşsun diyemez anlamazlar sadece burunda ödem kaldı kısacası iyileşme çok çabuk oluyor rahatlıkla olabilirsin.
ben ankarada oldum muhittin eskiye hatta anasayfada başlığa bakarsan öncesi sonrası resimde koydum sana yardımcı olabilir belki karar vermende. siz nerede olacaksınız istanbulmu?Cevap icin cok teşekkürler. Doktorunuz kimdi acaba?
Evet istanbulda sureyya seneldir'e.Yalniz 24 bin tl istiyor fiyati gercekten cook yüksekben ankarada oldum muhittin eskiye hatta anasayfada başlığa bakarsan öncesi sonrası resimde koydum sana yardımcı olabilir belki karar vermende. siz nerede olacaksınız istanbulmu?
Bu arada burnunuz gerçekten çok güzel olmuş hayirli olsun :))ben ankarada oldum muhittin eskiye hatta anasayfada başlığa bakarsan öncesi sonrası resimde koydum sana yardımcı olabilir belki karar vermende. siz nerede olacaksınız istanbulmu?
revizyonmu olacaksınız ilk miEvet istanbulda sureyya seneldir'e.Yalniz 24 bin tl istiyor fiyati gercekten cook yüksek
Ilk ameliyat.Rinoplasti ve deviasyon.revizyonmu olacaksınız ilk mi
durumunuz iyiyse ve doktorunuza gerçekten güveniyosanız aklınızda tek bir soru işareti bile yoksa doktorunuzla ilgili tabikide hiç kafa karıştırmayın olun derim benim başımdan geçenleri okursanız gayet iyi anlarsınız bazen para 2. planda kalıyor sağlık paranın önüne geçiyor lütfen iyi düşünün siz karar vereceksiniz. okulunuza eylülde çok rahat gidersiniz ondan emin olun şimdiden çok geçmiş olsun ALLAHIM kolaylık versin size..Ilk ameliyat.Rinoplasti ve deviasyon.
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de ilerde hiçbir sorununuz olmaz,durumunuz iyiyse ve doktorunuza gerçekten güveniyosanız aklınızda tek bir soru işareti bile yoksa doktorunuzla ilgili tabikide hiç kafa karıştırmayın olun derim benim başımdan geçenleri okursanız gayet iyi anlarsınız bazen para 2. planda kalıyor sağlık paranın önüne geçiyor lütfen iyi düşünün siz karar vereceksiniz. okulunuza eylülde çok rahat gidersiniz ondan emin olun şimdiden çok geçmiş olsun ALLAHIM kolaylık versin size..
Çok tesekkur ederim degerli tavsiyeleriniz icin.Insallah sizin de ilerde hicbir sorununuz olmaz :)durumunuz iyiyse ve doktorunuza gerçekten güveniyosanız aklınızda tek bir soru işareti bile yoksa doktorunuzla ilgili tabikide hiç kafa karıştırmayın olun derim benim başımdan geçenleri okursanız gayet iyi anlarsınız bazen para 2. planda kalıyor sağlık paranın önüne geçiyor lütfen iyi düşünün siz karar vereceksiniz. okulunuza eylülde çok rahat gidersiniz ondan emin olun şimdiden çok geçmiş olsun ALLAHIM kolaylık versin size..
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de ilerde hiçbir sorununuz olmaz,
Çok tesekkur ederim degerli tavsiyeleriniz icin.
sağol canım hepimizin inşallah....
Kime oldunuz? Acıdi mi? Pisman misiniz?
Paylasabilir misiniz doktorunuzun ismini? Birde ozelden fotoğraf atabilir misiniz?
Evet istanbulda sureyya seneldir'e.Yalniz 24 bin tl istiyor fiyati gercekten cook yüksek
Kime oldunuz? Acıdi mi? Pisman misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?