Burun estetiği oldum 08.02.2017

Hadi gecmis olsun :) Tamponlar varken nefes alamıyorsun burnundan değil mi? Çıkınca rahat nefes alınıyor mu hemen? Yoksa bir iyilesme süreci oluyor mu?

Hadi gecmis olsun :) Tamponlar varken nefes alamıyorsun burnundan değil mi? Çıkınca rahat nefes alınıyor mu hemen? Yoksa bir iyilesme süreci oluyor mu?
İlk çıktıgında alıyordum ama içine krem falan sürüyoruz tıkandı yine canım. Tamamen iyileşene kadar nefes ağızdan alıcaz anlaşıldı

Mutlaka bol bol yürüyüş yapin. Ben ilk hafta tum gun 24 saat yataktaydim. doktor bune hal yuzun sismis. her gun yavas tempo ama mutlaka yuruyeceksin dedi. bir de olabildigince kalabaliktan uzak durun. dirsek kol hareketi yeni oturmua kemige zarar verebilir. sekil bozuklugu olabilir
Yorum için teşekkür ederim. Bugün 4. Günüm ve ağrı sızı hiçbişey yok. Zerre kadar morarmadım azıcıcık şişlik var :) benimle birlikte girip başka doktorlara ameliyat olan hastalar mosmor şuan.. doktorum bana çok hassas davranmış anlaşılan :)

Yorum için teşekkür ederim. Bugün 4. Günüm ve ağrı sızı hiçbişey yok. Zerre kadar morarmadım azıcıcık şişlik var :) benimle birlikte girip başka doktorlara ameliyat olan hastalar mosmor şuan.. doktorum bana çok hassas davranmış anlaşılan :)
Sizden 1 gün once ameliyat oldum.2 gun surekli buz koymama ragmen cok fazla morardim.size masallah.benim uzerindeki atelimde alindi dün.ama doktorum bana gostermeden tekrar bantladi.pazartesi oda alincak.persembe ise donuyorum bantli bantli

Sizden 1 gün once ameliyat oldum.2 gun surekli buz koymama ragmen cok fazla morardim.size masallah.benim uzerindeki atelimde alindi dün.ama doktorum bana gostermeden tekrar bantladi.pazartesi oda alincak.persembe ise donuyorum bantli bantli
Cuma atelim alınacak benim de ama pazartesiye işe dönüyorum. Bantı da mı doktor çıkarıyor? Benim tekrar gitme şansım yok artık işe dönmem gerekiyor. Bir de özelden foto atabilir misin bana merak ettim

estetik international da 2013 yılı sonunda burun ameliyatı oldum, zamanla burnum genişledi kontrole gittim zamanla oturucak dendi, 1 sene sonra gittim herşey normal dendi. Şuanda burnum eskisinden daha geniş ve orta kısmı çöktü, estetik international ı aradığımda ameliyat eden doktorun muayene ücretinin 400tl olduğunu ona göre gelmemi söylediler. Söylediklerine zaman aşımına uğramış, en başından beri şikayetlerim devam ederken ameliyatı yapan doktorun hasatyı kontrol etmek için 400tl yi telefonda istemesi kadar çirkin birşey duymadım hayatımda.

Tamponlarımdan kurtuldum yihuuuu ama yüzüm adeta bir balooon :)))))
Merhabalar ben 24 martta devlet hastanesinde KBB uzmanı tarafından burnumdan ameliyat olucam.İçten kemik eğriliğm gidericek ,burnum törpülenicek ve burun ucu düşüklüğüm giderilecek.Ameliyattan değil ameliyat sonrasından korkuyorum çok ağrınız oldu mu?

Back
X