Burun estetiği oldum 1. Haftam şimdiden küçük daha küçülür mü 😔

Ozlm01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
183
97
103
39
Arkadaşlar burun estetiği oldum daha atel çıkmadı ince deriliyim daha 1 hafta oldu ancak burnum şimdiden minicik daha küçülür mü 😔

Çok olmasa da biraz daha küçülecek. İnce derili olduğunuz için az ödem tutmuştur diye düşünüyorum. Bir de önce ki burnunuza alıştığınız için gözünüze küçük geliyor olabilir. Fotoğraf atmanız mümkün mü?

Bir de burun deliklerimi tıkayan böyle etler var içeri doğru bunlar atelden midir?

Eklentiler

• IMG-20210202-WA0002.webp
    IMG-20210202-WA0002.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 125
Nefes alış verişimi zorluyor. Silikonlar çıktı ama silikonlar varmış gibi zorlanıyorum. İlk iki gün silikonlar çıkınca iyiydim şimdi kötüyüm. Neden acaba o etlet?

Artık görüntüyü de hadi geçtim bu çöküklükler nefes almamı zorluyor düzelir mi acaba? 😔

Artık görüntüyü de hadi geçtim bu çöküklükler nefes almamı zorluyor düzelir mi acaba? 😔
Tabi bunu en iyi doktor bilir ama ameliyat geçirdiniz neticede oradaki şişmiş olabilir, ödem olulmuş olabilir. 1 hafta çok kısa bir süre stres olup moral bozmayın bence şimdiden.

Bir de burun deliklerimi tıkayan böyle etler var içeri doğru bunlar atelden midir?
4 aydan fazla oldu ameliyat olalı o etler iniyor merak etmeyin. Burun içi hep yara. Benim de tamamen inmedi inecek mi ben de merak ediyorum eğer tecrübeliler varsa yazabilirler. Ama dediğim gibi nefes alışverişinizde problem olmaz onlar yavaş yavaş inecek tamamen geçwr mi bilemiyorum dediğim gibi

Çok sağolun arkadaşlar, inşallah düzelir yoksa nefes alamamak çok can sıkıcı 😔

Back
X