Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği oldum 1. Haftam şimdiden küçük daha küçülür mü 😔
Çok olmasa da biraz daha küçülecek. İnce derili olduğunuz için az ödem tutmuştur diye düşünüyorum. Bir de önce ki burnunuza alıştığınız için gözünüze küçük geliyor olabilir. Fotoğraf atmanız mümkün mü?
Nefes alış verişimi zorluyor. Silikonlar çıktı ama silikonlar varmış gibi zorlanıyorum. İlk iki gün silikonlar çıkınca iyiydim şimdi kötüyüm. Neden acaba o etlet?
Tabi bunu en iyi doktor bilir ama ameliyat geçirdiniz neticede oradaki şişmiş olabilir, ödem olulmuş olabilir. 1 hafta çok kısa bir süre stres olup moral bozmayın bence şimdiden.
4 aydan fazla oldu ameliyat olalı o etler iniyor merak etmeyin. Burun içi hep yara. Benim de tamamen inmedi inecek mi ben de merak ediyorum eğer tecrübeliler varsa yazabilirler. Ama dediğim gibi nefes alışverişinizde problem olmaz onlar yavaş yavaş inecek tamamen geçwr mi bilemiyorum dediğim gibi