- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
çok tşk ederim kızlar..
birazcık olsun moral buldum bunları okuduktan sonra..
tek korkkum şu burun ucu çökmesi veya yeni burnumun yüzüme yakışmaması...
tekrar cerrahi bi operasyon geçirmek istemiyorum...
evet şişkinliklerim ve morluklarım şuan çok..
kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum...
Bak daha ilk günlerin ve yavaş yavaş kendine gelmeye başladınTekrardan geçmiş olsun.Bir sıkıntın,derdin olur,biz hep burdayız
böyle hissetmen aldığın narkozun yan etkisi, birde morlukların ve şişliklerin yüzünden.
inan haftaya bu gün çok farklı hissedeceksin. şişlikler inip, morluklar geçince iyiki yaptırmışım. değdi diyeceksin.
zaman geçirmek için seni yormayan, sevdiğin tarz film izle.
kızlar hepinize çok tşk ediyorum... hep yapıcı yorumlar yapıyosunuz..
ama ben o kadar mutsuzum ki anlatamam...
ölmek istiyorum...gerçekten ölmek istiyorum...
çok tuhaf şuan ki duygularım korkularım...
o kadar pişmanım ki....
ve şunu söylemeden geçemicem..gerçektem çok büyük bi şekil bozukluğu ya da bi rahatsızlığınız yoksa estetik filan düşünmeyin..
halinize şükredin..ben normalde aşırı derecede günaha,sevaba dikkat ederek yaşayan biriyim...
bu günahı nasıl işledim bilemiyorum..
başlarda çok istedim..aileme yalvardım..ama son gün yani pzt gününden itibaren bu mutsuzluk ve üzüntü içerisindeyim..
keşke elimde sihirli bi deynek olsa ve pzt gününe dönebilsem...
daha 19 yaşında boyumdan büyük işlere kalkıştım...
ilerde burnumla ilgili bi sıkıntım olursa napıcam?
okuduğum çoğu yerde burunlarını ne kadar severse sevsinler;
yok burnum eğrildi,yok burun ucum düştü,yok şu,yok bu.....inanın patlamak üzereyim.
keşke ölsem diyorum başka bişi demiyorum....
kızlar hepinize çok tşk ediyorum... hep yapıcı yorumlar yapıyosunuz..
ama ben o kadar mutsuzum ki anlatamam...
ölmek istiyorum...gerçekten ölmek istiyorum...
çok tuhaf şuan ki duygularım korkularım...
o kadar pişmanım ki....
ve şunu söylemeden geçemicem..gerçektem çok büyük bi şekil bozukluğu ya da bi rahatsızlığınız yoksa estetik filan düşünmeyin..
halinize şükredin..ben normalde aşırı derecede günaha,sevaba dikkat ederek yaşayan biriyim...
bu günahı nasıl işledim bilemiyorum..
başlarda çok istedim..aileme yalvardım..ama son gün yani pzt gününden itibaren bu mutsuzluk ve üzüntü içerisindeyim..
keşke elimde sihirli bi deynek olsa ve pzt gününe dönebilsem...
daha 19 yaşında boyumdan büyük işlere kalkıştım...
ilerde burnumla ilgili bi sıkıntım olursa napıcam?
okuduğum çoğu yerde burunlarını ne kadar severse sevsinler;
yok burnum eğrildi,yok burun ucum düştü,yok şu,yok bu.....inanın patlamak üzereyim.
keşke ölsem diyorum başka bişi demiyorum....
canım bu konuya özellikle elim gitti cvp yazmaya.özellikle bu yazına..benim de burnumdan problemlerim var.bende hala korkuyorum.yani yaptıtırsam onun cenebesi var işte morluğuydu yok düşecek burun ucu yok nefes alamıcam yok yemek yiyemicem gibilerinden.aklıma hala takılır.gerçei şuan için elimde parada yokda yaptırmk için:) bir ara ben burdaki estetik fotolarına filan bakarken geceleri hep korkuyordum,günah işliyorum gibilerinden rüyama garip şeyler giriyordu sanki.ama sonra geçti artık o düşünceler en azından çoğu.az bişey gene var yani..günahtır filan diye.şimdi diyorum olursam ailem benmle mi uğraşıcak yok tampon du yok alçısıydı yok birde bir problem çıkarsa ben yanarım zaten.zaten bizimkilere çok ters böyle şeyler.ama birde şöyle düşnüyorum bazen bu burunla mutsuz oluyorum çoğu kez toplum içinde filan.bazen dalga konusu olunca diyorummm ki ahhh başlıcam artık günahsa günah ne olursa olsun bu bunalımdan kurtulucam.mesela makyaj yapıyorum burnum ortaya kabak gibi çıkıyoo.sinir oluyorum.elime para geçse yaptırmak istiyorum ama hala korkuyorum.burun birde bu yani diyorum ya kötü bir şey olursa diye.ama şuan için keşkelerin bir önemi yok.sanırım şuan seninle aynı duyguları paylaşıyoruz.şuan için kendine çok eziyet etme ama o pişmanlık duygusunuda hemen söküp atma bir müddet yaşa.insanlar hata yaparlar ve ben hata da olsa yaptım ama insanların bakışlarından bunaldığım için yaptım allahım beni affet.sen kulunun mutsuz olmasını istemezsin de.dua et bol bol.namaz kıl oturarak mesela.anlıyorum ben senin duygularını.şuan sen allahın vermiş olduğunu değiştirdin ve onun psikolojisini yaşıyosun.bu elbise değiştirmeye yada saç değiştirmeye benzemiyo.ben daha ilk yazıdan anladım senin günah olayına kapıldığını.ama herkes senin şişlikten morluktan böyle oldğunu düşünmüş çünkü senin ve benm gibi olaya bu açından bakanlar çok az.
bende 1 yıl oldu ameliyat olalı ya önce bende keşke olmasaydım eski burnum kötü olmasına rağmen iyiydi aslında gerek yoktu diyerek kendimi üzüyordum şimdi tam aksini düşünüyorum çok normal bu yaşadıkların alışırsın görüntüne emin ol. :)sıkma canını aman ağlayayım deme Allah korusun burnuna zarar verirsin :)
Öncelikle tecrübeli biri olarak sana sormak istiyorum benim 21. günüm ve alçım açılınca kafayı yicek gibi oldum ilk 4 gün ağlaya ağlaya kabuslarla uyumaya çalıştığımı biliyorum. çünkü yüz ifadem çok dğeişik geldi ki halada öyle. şuan sorum şuki göz hizamda kaşımın arasında acaip bi şişkinlik var kemer alındı benden acaba diorm kemeri aldıda üstü büyükmü kaldı yani kemer yok ama üst kısmı çok şiş kötü hissediyorm kendimitecrübelerinle yardım edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?