Burun estetiği oldum ama kendimi çok tuhaf hissediyorum

çok tşk ederim kızlar..
birazcık olsun moral buldum bunları okuduktan sonra..
tek korkkum şu burun ucu çökmesi veya yeni burnumun yüzüme yakışmaması...
tekrar cerrahi bi operasyon geçirmek istemiyorum...
evet şişkinliklerim ve morluklarım şuan çok..
kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum...

Bak daha ilk günlerin ve yavaş yavaş kendine gelmeye başladın Tekrardan geçmiş olsun.Bir sıkıntın,derdin olur,biz hep burdayız

ben de başlarda öyle hissetmiştim canım, zaten çok şiş olduğu için o an acabalr dolanıyo insannın aklında.. bu ara kesinlikle darbe almamaya bak, hatta önümüzdeki 1 yıl boyunca. benim ameliyatım çok başarılı geçmesine rağmen bi arkadaşımın bur uma çarpması so nucu burnum eğrildi yine :) ha bide ucu düşmesin istiyorum demişssin ya, bende de doktoruma kalkık istemiyorum demiştim, doktor da düşeceği kadar kaldırmıştı haliyle, ama kalkık hali okadar hoşuma gittiki düşmemesi için elimden geleni yaptım ve şimdi hafif kalkık bi burnum var ve burnumu çook seviyorum:) tabi napabilirsin, mümkün olduğunca gülme ve sert şeyler yeme, et gibi :))

kızlar hepinize çok tşk ediyorum... hep yapıcı yorumlar yapıyosunuz..
ama ben o kadar mutsuzum ki anlatamam...
ölmek istiyorum...gerçekten ölmek istiyorum...
çok tuhaf şuan ki duygularım korkularım...
o kadar pişmanım ki....
ve şunu söylemeden geçemicem..gerçektem çok büyük bi şekil bozukluğu ya da bi rahatsızlığınız yoksa estetik filan düşünmeyin..
halinize şükredin..ben normalde aşırı derecede günaha,sevaba dikkat ederek yaşayan biriyim...
bu günahı nasıl işledim bilemiyorum..
başlarda çok istedim..aileme yalvardım..ama son gün yani pzt gününden itibaren bu mutsuzluk ve üzüntü içerisindeyim..
keşke elimde sihirli bi deynek olsa ve pzt gününe dönebilsem...
daha 19 yaşında boyumdan büyük işlere kalkıştım...
ilerde burnumla ilgili bi sıkıntım olursa napıcam?
okuduğum çoğu yerde burunlarını ne kadar severse sevsinler;
yok burnum eğrildi,yok burun ucum düştü,yok şu,yok bu.....inanın patlamak üzereyim.
keşke ölsem diyorum başka bişi demiyorum....

böyle hissetmen aldığın narkozun yan etkisi, birde morlukların ve şişliklerin yüzünden.

inan haftaya bu gün çok farklı hissedeceksin. şişlikler inip, morluklar geçince iyiki yaptırmışım. değdi diyeceksin.

zaman geçirmek için seni yormayan, sevdiğin tarz film izle.

tşk ederim canım denicem...arkadaşımı filan çağırdım..o gelecek yanıma..
haftaya salı tamponlar çıkacak ve haftaya cuma alçıdan da kurtulacağım..
umarım dediğin gibi kendimi iyi hissederim..

Rahatsız olacak bir durum yokken, başka birine benzemek düşüncesiyle yapılan estetik denilen iğrenç olan bu olaya tamamen karşıyım....

Estetik....... neye göre.... kime göre estetik olacağız ki...

Güzellik kavramını kim yaşatıyor....Kim güzel.....Kime güzel olacağız...Kendimize mi?....Emin misiniz???

En büyük güzellik, sağlıklı olmak değil midir....

Pişmanlık güzel bir duygudur....Bu duygumuzu da kaybetmişken senin '' pişmanım'' demen her şeye bedel...

Pişman ol...Amma velakin, hayatını karartma....

İnşaAllah ameliyatın güzel geçmiştir.....İnşaAllah mutlu olursun....

Sevgiler....

ah canım benim yeni burnun hayırlı olsun şimdi burnun alçılı ,yüzün gözün şiş olduğu için birde okuduklarında seni fazlasıyla etkilemiş o yüzden.hiç merak etme sen burnun o kadar güzel olmuştur ki iyi ki yaptırmışım diceksin.

sen daha yolunda başındasın.büyük bir ihtimalle daha çok gencim yolun başındayim ya ileride burnumla ilgili sağlık sorunu yaşar da ikinci bir ameliyat olursam diye korkuyorsundur.

benimde burnumdan sağlık sorunum var.yıllarca ameliyat dediler çünkü şekli de değişecekti korkudan ameliyat olmadım ameliyat olsaydım hem daha güzel nefes alıcaktım hemde yüzüme uygun bir burnum olacaktı.bazen düşünüyorum olsam mı diye bu seferde başka rahatsızlıklarım varken düşünemiyorum diyorum.

araştırma yapma daha çok psikolojin bozulur.aynaya bak yeni yüzüne merhaba de.

Geçmiş olsun.Azıcık sabret,herşey yoluna girecek.

Daha burnunun yeni halini görmeden,yok eğilirse yok çarpılırsa derdine düşmüşsün :)
Artık bundan sonra,burun ameliyatlarıyla ilgili hiçbirşey okuma.
Sadece yeni burnunun ne kadar güzel olacağını düşün.
O şişlikler ve morluklar geçince OH diyeceksin.

bende 1 yıl oldu ameliyat olalı ya önce bende keşke olmasaydım eski burnum kötü olmasına rağmen iyiydi aslında gerek yoktu diyerek kendimi üzüyordum şimdi tam aksini düşünüyorum çok normal bu yaşadıkların alışırsın görüntüne emin ol. :)sıkma canını aman ağlayayım deme Allah korusun burnuna zarar verirsin :)

böyle düşünmen normal..aynada başka birini görüyormuş gibi hissediyorsundur ...alışırsın..

seni çok iyi anlıyorum ben de 1 ay önce ameliyat oldum,ilk hafta çok sıkıntılıydım keşke olmasaydım dedim yemek yiyemiyordum doğru düzgün nefes alamıyordum bir de alçı sonrasında bandaj çok bunalttı beni yaz sıcağında,iş açtım başıma dedim,bandaj çıktı bu seferde burnuma alışamadım ilk gün yataktan cıkmadım ağladım ama çevremdekiler çok beğenince sonra ben de alışmaya başlayınca iyiki olmuşum dedim ki ameliyatım aslında çok rahat geçmişti yani şiş ve morluklar hemen geçmesine rağmen,çok çabuk normal hayata dönmeme rağmen ilk iki hafta psikolojin biraz bozuluyor ama şimdi iyiki olmuşum diyorum çok memnunum senin de öyle olacak ama sabır gerekiyor sadece,bir de bunu tek yaşayan sen değilsin öyle düşün,herkes bu evrelerden geçiyor ama sonra atlatıyor.

Canım ben 2 ayda bir saç rengi değiştirdiğim halde her boyada yabancılıyorum :) Kaldı ki sen burun değiştirmişsin kolay mı :) Eminim çok güzel olmuştur . Kendini demoralize etme:)

tşk ederim kızlar..
ben normal de saçımı bile boyatmaya korkan biriyken estetik oldum..
sanırım biraz tuhaf geldi bana bu durum :)
ama şuan ilk günlerimden daha iyiyim..
salı günü tamponlarım,cuma günü de alçım çıkacak :)
morluklarım hala var..aynalara bakmak istemiyorum ama geçeceğini umut ediyorum :)

canım bu konuya özellikle elim gitti cvp yazmaya.özellikle bu yazına..benim de burnumdan problemlerim var.bende hala korkuyorum.yani yaptıtırsam onun cenebesi var işte morluğuydu yok düşecek burun ucu yok nefes alamıcam yok yemek yiyemicem gibilerinden.aklıma hala takılır.gerçei şuan için elimde parada yokda yaptırmk için:) bir ara ben burdaki estetik fotolarına filan bakarken geceleri hep korkuyordum,günah işliyorum gibilerinden rüyama garip şeyler giriyordu sanki.ama sonra geçti artık o düşünceler en azından çoğu.az bişey gene var yani..günahtır filan diye.şimdi diyorum olursam ailem benmle mi uğraşıcak yok tampon du yok alçısıydı yok birde bir problem çıkarsa ben yanarım zaten.zaten bizimkilere çok ters böyle şeyler.ama birde şöyle düşnüyorum bazen bu burunla mutsuz oluyorum çoğu kez toplum içinde filan.bazen dalga konusu olunca diyorummm ki ahhh başlıcam artık günahsa günah ne olursa olsun bu bunalımdan kurtulucam.mesela makyaj yapıyorum burnum ortaya kabak gibi çıkıyoo.sinir oluyorum.elime para geçse yaptırmak istiyorum ama hala korkuyorum.burun birde bu yani diyorum ya kötü bir şey olursa diye.ama şuan için keşkelerin bir önemi yok.sanırım şuan seninle aynı duyguları paylaşıyoruz.şuan için kendine çok eziyet etme ama o pişmanlık duygusunuda hemen söküp atma bir müddet yaşa.insanlar hata yaparlar ve ben hata da olsa yaptım ama insanların bakışlarından bunaldığım için yaptım allahım beni affet.sen kulunun mutsuz olmasını istemezsin de.dua et bol bol.namaz kıl oturarak mesela.anlıyorum ben senin duygularını.şuan sen allahın vermiş olduğunu değiştirdin ve onun psikolojisini yaşıyosun.bu elbise değiştirmeye yada saç değiştirmeye benzemiyo.ben daha ilk yazıdan anladım senin günah olayına kapıldığını.ama herkes senin şişlikten morluktan böyle oldğunu düşünmüş çünkü senin ve benm gibi olaya bu açından bakanlar çok az.

canım gerçekten bende çok çektim bu burnumdan... çok kemerli ve yüzüme göre büyüktü..yolda yürürken,birinin yanına oturdugumda içim içimi yerdi...burnumamı bakıyo,büyük diye dalga mı geçiyo filan derdim..sevgilimin yanında rahat yürüyüp,rahat oturamazdım...sende biliyosundur işte bu psikolojiyi...ilk günler cidden çok kötüydüm..sonra yavaş yavaş kendinimi toparladım..tabi annemin de desteği çok oldu bana...şimdi iyiyim..Rabbim ne hissettiğimi biliyor..Allah'a şükür daha büyük bir günah işlemedim..kimseye zarar vermedim..iman yaptığn ibadetin içtenliği ve gerçekliğiyle olur bunu biliyorummm....eğer yaptıracak olursan ben sana her konuda yardımcı olurum..psikolojik açıdan destek olurum...umarım herşey gönlünce olur....

Öncelikle tecrübeli biri olarak sana sormak istiyorum benim 21. günüm ve alçım açılınca kafayı yicek gibi oldum ilk 4 gün ağlaya ağlaya kabuslarla uyumaya çalıştığımı biliyorum. çünkü yüz ifadem çok dğeişik geldi ki halada öyle. şuan sorum şuki göz hizamda kaşımın arasında acaip bi şişkinlik var kemer alındı benden acaba diorm kemeri aldıda üstü büyükmü kaldı yani kemer yok ama üst kısmı çok şiş kötü hissediyorm kendimi tecrübelerinle yardım edersen sevinirim

öncelikle geçmiş olsun..inşallah istediğin güzel bir burnun olmuştur.
canım bende yeni ameliyat oldum ama daha önce bu ameliyatı geçiren bi tanıdığımdan edindiğim bilgilerime göre bu şişkinlikden kaynaklanıyormuş..
benimde hala şişkinliklerim var..doktorumda tanıdığımda bunların şişkinlik olduğunu söyledi..
tanıdığımın 8.ayı daha yeni yeni bu benim yeni burnum diyor..
düşün artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…