• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetigi oldum ama sonuc??

kemerlipaspas

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
288
arkadaslar selam, ben iki hafta once burun ameliyati gecirdim ve bugun de tum sargilarim cikti ama sonuctan memnun muyum bilmiyorum, yillardir istiyorum olmayi ve evet kotu bir burnum vardi ama yeni burnum da gozume guzel gelmiyor bir turlu, sabahtan beri aynalara kusum kendimi yandan cekemiyorum ve cok garip hissediyorum, burnum asiri kalkik ve cok uzun kaldi sanki, yorumlariniza ve onerilerinize ihtiyacim var🥹

arkadaslar selam, ben iki hafta once burun ameliyati gecirdim ve bugun de tum sargilarim cikti ama sonuctan memnun muyum bilmiyorum, yillardir istiyorum olmayi ve evet kotu bir burnum vardi ama yeni burnum da gozume guzel gelmiyor bir turlu, sabahtan beri aynalara kusum kendimi yandan cekemiyorum ve cok garip hissediyorum, burnum asiri kalkik ve cok uzun kaldi sanki, yorumlariniza ve onerilerinize ihtiyacim var🥹
Sacini boyarsan bile alismak zaman aliyor. Biraz zaman verin.

haklisiniz aslinda ama alisamadan calisacagim insan icine cikacagim ya kotu hissediyorum kendimi, sanki kimse begenmeyecek buna para mi vermis diyecek gibi geliyor bilmiyorum🥲
O halde simdiden kendinizi sosyal ortama maruz birakin. Insan icinde olun. Stresiniz azalsin, insanlarin normal karsiladiklarini kabullenin.

Burnunuz gayet güzel ve küçücük olmuş bu kadar erken dönemde bu kadar iyi görünmesi Süper kesinlikle yanlış bir duygu içindesin. Çok şık duruyor. Uzunluğa gelirsek öne doğru değil de burun boyu olarak mi kasdettin bilemiyorum. Alin Bölgesi şuan çok sis olduğundan ekstra kaba gelmiş olabilir dümdüz alinla birlesik gibi durduğu için. Onun dışında öne doğru uzun değil muhtesem. Benim burunla uyansan herhalde kalpten giderdin ajdjfjc sakın üzme kendini biz neler yaşadık

Benimde böyle uzun ve kalkık duruyordu şuan 3. Ayıma giricem kısaldı özelden foto atabilirim kısalıyor gerçekten

Burnunuz gayet güzel ve küçücük olmuş bu kadar erken dönemde bu kadar iyi görünmesi Süper kesinlikle yanlış bir duygu içindesin. Çok şık duruyor. Uzunluğa gelirsek öne doğru değil de burun boyu olarak mi kasdettin bilemiyorum. Alin Bölgesi şuan çok sis olduğundan ekstra kaba gelmiş olabilir dümdüz alinla birlesik gibi durduğu için. Onun dışında öne doğru uzun değil muhtesem. Benim burunla uyansan herhalde kalpten giderdin ajdjfjc sakın üzme kendini biz neler yaşadık
yandan uzunlugundan bahsettim, burun boyum asiri kisalamaz ki ben de istemezdim yuzum ince uzun biraz cunku ama yandan sanki daha kisa ve kibar olmaliydi estetikli bir burun gibi geliyor, cok yeni oldugu icin boyle hissediyorum muhtemelen, tesekkur ederim yorumlariniz icin🥹

insallah birazcik kisalir ya🙏🏻onden odem gidince inceliyorum biliyorum ama yandan kisalmaz ki odem inince🥹
Tabi ki kısalır şiş sonuçta şiş inince ufalacak iyice ama şunu söylim zaten uzun değil minicik burnun var neyi dert ettiğini anlamadim

Tabi ki kısalır şiş sonuçta şiş inince ufalacak iyice ama şunu söylim zaten uzun değil minicik burnun var neyi dert ettiğini anlamadim
bilmiyorum dedigim gibi alisma sureci mi kabullememek mi ama asla minik gelmiyor yandan uzun kalmis gibi geliyor, bu fotoda yandan uzunluk daha belli mesela, yandan burnumu falan olcuyorum evin icinde mezurayla 🤣

M
bilmiyorum dedigim gibi alisma sureci mi kabullememek mi ama asla minik gelmiyor yandan uzun kalmis gibi geliyor, bu fotoda yandan uzunluk daha belli mesela, yandan burnumu falan olcuyorum evin icinde mezurayla 🤣
Merhaba kavun dilimi, ☺️ burnun gayet güzel görünüyor. Sadece radiks biraz yüksek gibi ama o zaten ödemdendir. O da indiğinde bence harika bir burnun olacak, geçmiş olsun. Doktorunu öğrenebilir miyim?

Ödemli iken öyle duruyor ilk zamanlar yavaş yavaş küçülüp tam şeklini alacak acele etmeyin burun ameliyatı sonrası sabır isteyen bir süreç 🌸

bende amelşyat için doktor araştırıyorum. salih beye ilk sözüm bu olmuştu yandan uzatılmış gibi olmasın. seni rahatlatırmı bilmem ama komşum opr oldu. 7. ayda. ben işl gördüğümde 5 aylıktı burnu. be içimden kadının burnu çnceden daha şnce kısahdı ne olmuş buna demiştim. 1 ay sonra gördüğümde daha normaldi. sanırım ödem iyileşme tarzı. ama eğer sakıncası yoksa doktprun kim? bana özelden foto gönderir misin

Back
X