burun estetiği oldum fakat kimseye söyleyemıyorum.keşke daha dogal olsaydı.

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
arkadaslar 5 sene önce burun estetıgı oldum fakat bazen benı görenler ne kadar güzel burnunuz var bayıldım fılan dıyorlar..bende teşekkür edıyorum..mesela bır alısverıs magazasında bana sürekli bakan bır kız ne kadar guzel burnunuz var kendımı alamadım bakmaktan dedı ve cok utandım..birkac kişide bişey sorabılırmıyım estetık mı dedı..evet estetık dıorum ama kendımı kötu hıssedıyorum.aslında cevrem gayet dogal oldugunu söyluyor yuzum küçük oldugu ıcın cok yakıstıgını söyluyorlar ama bazen daha dogal olsaydı dıorum..hokka gıbı degıl ama benım burnumda gördugum en dogal olmayan sey cok kavıslı olması.ben okadar cok kavıslı olsunda dememıstım..ınanın cok sacma ama bazen revızyon mu olsam dıorum.

arkadaslar 5 sene önce burun estetıgı oldum fakat bazen benı görenler ne kadar güzel burnunuz var bayıldım fılan dıyorlar..bende teşekkür edıyorum..mesela bır alısverıs magazasında bana sürekli bakan bır kız ne kadar guzel burnunuz var kendımı alamadım bakmaktan dedı ve cok utandım..birkac kişide bişey sorabılırmıyım estetık mı dedı..evet estetık dıorum ama kendımı kötu hıssedıyorum.aslında cevrem gayet dogal oldugunu söyluyor yuzum küçük oldugu ıcın cok yakıstıgını söyluyorlar ama bazen daha dogal olsaydı dıorum..hokka gıbı degıl ama benım burnumda gördugum en dogal olmayan sey cok kavıslı olması.ben okadar cok kavıslı olsunda dememıstım..ınanın cok sacma ama bazen revızyon mu olsam dıorum.

o kadar merak ettım kı lütfen resım koy lüüütfeeennn... insanlardan utanmasam bende estetık olurum ama bu güne kadar burnumu takıntı yaptıgımı kımseye sezdırmedım şeklını begenmefdıgım halde sankı cok sevıyo gıbı özguvenlı dururum çünkü yüzüm güzel yıne de utanmasam estetık yaptırırım hiç durmam.. ama sen mutlaka profılden ve önden resım koy bi bakım yaaa...

Evet canım resim koyarsan daha sağlıklı yorum yaparız

biz kadınlar hiçbişeyden memnun olmayız,hem estetik oluyoruz hem de doğal olsun diyoruz,hem kimse anlamasın ama çok da güzel olsun el insaf,çok doğal yapsa doktor bu sefer de keşke biraz daha küçültseydik deriz,ayrıca çok beğenilen burnunu merak ediyoruz hepimiz :)

Burnun yüzüne yakışıyorsa hiç elletme revizyon kolay bir iş değil en basitinden nasıl sonuc cıkacak bilemiyorsun ilk ameliyattan daha büyük stres

degerli arkadaslarım resmimi koymama izin vermıyor eşim,dün koyacaktım ama inanın hanı resım koyuyorlarya hemen hemn onlar gıbı..yanı bildiğiniz düzgün kavisli estetıklı burun işte..minnacık bişi.

arkadaslar bu yazıyı yazdıktan kısa bır süre sonra alakası varmıdır bılemıyorum..suan burnumun sol kanat kısmı üzerinde iltıhap olustu..ve cok agrıyor.davul gıbı şişti..eger gecmezse doktora gıdıcem.içinde de yara olustu alerjık nezle olmustum gecen gun belkı ılgısı vardır ama şunu anladımki şükretmeyı bılmelıyız:)

Back
X