Burun estetiği oldum inanılmaz acı çekiyorum

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
102
298
28
Bugün estetik ameliyatımın 4.günü hem önden kesi hemde kanatlardan kesi yaptı doktor. Bu kadar yaradan haliyle sarımsı sıvılar çıkıyor canımı çok yakmaya başladı. Doktor ise kontrole kadar herhangi bir krem vermedi kontrolden sorna deniz suyu spreyi kullan dedi. Arkadaşlar bu gerginliği nasıl geçirdiniz?

Benımde 6.gun kanatlar orta hep dikiş bepantene krem suruyorm ve serum sııyorum ıcıne neden boyle acı ıcındesiniz? Dıkışlermi acıyor

bize doktorumuz teramisin göz pomadı verdi günde 3 kez onları dikişlerin üzerine ve burun içine sürdük şimdi de sadece burun içi uygulamaya devam ediyoruz kulak çubuğuyla 13. gündeyiz.

Ağrı kesici vermedi mi canım dikiş izleri ağrı yapabiliyor evet ama güçlü ağrı kesiciler veriyorlar kesmişti benimkini

Genelde üşütmediyse dikiş acımaz orası uyusuktur sızlar sadece ben 2 sezeryan gecırmıs bı anne olarak burundakı dıkıslerin sızı oldugu kanısına vardım ama sert bısey ciğneyınce acıyor :) agrı kesıcıyı agrı yoksa ıcmemek sankı daha ıyı gıbı

Benimde burun kanatlarım kesildi etliydi kanatlarım 8.gün çıktı atel falan ama hiç acı olmadı dikişlerimde şükür ağrı kesicide içmedim antibiyotikte yoktu sarımsı sıvılar dediğiniz ney acaba çok geçmiş olsun sabredin lütfen geçecek herşey

sıvı kısmını görmemişim dikiş izleri mikrop kapmış olabilir bence göster bi doktora

dikiş izleri doğal olarak kanadı ve dışına biraz göz merhemi sürdüm sarımsı sıvı olarak akmaya başladı inşallah mikrop kapmamışımdır düzenli olarak antibiyotik kullanıyorum

Bende teramisin göz kremi sürdüm burun kanadı dikişlerime doktor önerdi. Evet o sıvı bende de oldu hatta kuruyup kabuklanıyordu zarar vermeden kremle yumuşatıp çıkardım dikişlerin tam üstünde olan kabuk bağlayan yerleri de doktorum temizledi ama mikroptan değil içinizi ferah tutun Normal bişey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…