Burun estetiği oldum kızlar yardıııım!!!

Room-mate-siz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
5
1
31
7 gün önce Hacettepe de burun estetiği oldum dün alçım çıktı şuan bantlar var burnumun üzerinde. Çok sorunlu bir burnum yoktu sadece yandan görünüşünü beğenmiyordum şuan kavisli bir burnum var ama gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor.Kızlar böyle japon gibi duruyorum gözlerim birbirinden çok uzak.Aynı sorunu yaşayanınız var mı? Geeçici bir durummudur lütfen yardım edin.

ben olmadım ama olacağım inşallah da sanırım şimdi burnun şiştir ondan öyle geliyordur sana geçmiş olsun

İsterseniz bi foto koyun ona gore daha saglikli yorum yapariz

Belki de siz burnunuzun eski haline aliskin olduğumuzdan size ayrik geliyordur

Siz mi kavisli istemistiniz

Kemerli burunlarda gözler birbirine daha yakın gibi gözükür zaten. Kemersiz olunca orası boşluk kaldığından size daha uzakmış gibi geliyordur. Simanızda ufak değişiklikler olması gayet doğal çünkü kemerli burunla kemersiz burnun görünüşü aynı değil. Zamanla alışırsınız

7 gün önce Hacettepe de burun estetiği oldum dün alçım çıktı şuan bantlar var burnumun üzerinde. Çok sorunlu bir burnum yoktu sadece yandan görünüşünü beğenmiyordum şuan kavisli bir burnum var ama gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor.Kızlar böyle japon gibi duruyorum gözlerim birbirinden çok uzak.Aynı sorunu yaşayanınız var mı? Geeçici bir durummudur lütfen yardım edin.

Canım bir yıl olmuş nerdeyse. Memnun musun burnundan bende aynı doktorla görüşeceğim tavsiye ediyor musun? Bir de neden kavisli burnun orayı anlayamadım

Arkadaslar bugun tipplasti ameliyatimi oldummm burnumda kemik yoktu yan kanatlari genisti azcik bide ucu dusuktu sedasyon ile bayiltip yaptilar 10 bucukta girdim 12 bucukta ciktim hatta ameliyatin son zamanlarinda uyandim doktorla konustum falan o yaparken burnumu igne yaptiklarindan hissetmiyosunuz zaten neyse gelelim asil mevzuya su anda sunu dusunuyorum gerek varmiydi guzel olmak icin bu kadar ugrasmaya allah her insani kendine gore guzel yaratmis saglik lroblemim yoktu sirf dahada guzellesmek icin bide ailemin haberi yok bir haftadir burun ateli takiyodum evde anlamasinlar diye bugunde oldm gene atel var ama bu seferde burnum tikali pisman miyim bilmiyorum gene olsa yaparmiyim yapmazdim su zamani mi derslerime verirdim bide yaptirana kdr bunun sitresi var oldu mu olacak mi falan terettudu olanlar icin yaziyorum bunu cidden bi sorununuz yoksa yaptirmayin kendimizle barisik olmaliyiz ne yazikki ben barisik degildim ne yazik bana suru prskolojisiyle sirf daha guzel olmak adin bicak altina yatmak neyse olan oldu ama icinizde acaba mi varsa olmayin benden tavsiye aile yalan soylemeye bu aciyi cekmeye degmz

Arkadaslar bugun tipplasti ameliyatimi oldummm burnumda kemik yoktu yan kanatlari genisti azcik bide ucu dusuktu sedasyon ile bayiltip yaptilar 10 bucukta girdim 12 bucukta ciktim hatta ameliyatin son zamanlarinda uyandim doktorla konustum falan o yaparken burnumu igne yaptiklarindan hissetmiyosunuz zaten neyse gelelim asil mevzuya su anda sunu dusunuyorum gerek varmiydi guzel olmak icin bu kadar ugrasmaya allah her insani kendine gore guzel yaratmis saglik lroblemim yoktu sirf dahada guzellesmek icin bide ailemin haberi yok bir haftadir burun ateli takiyodum evde anlamasinlar diye bugunde oldm gene atel var ama bu seferde burnum tikali pisman miyim bilmiyorum gene olsa yaparmiyim yapmazdim su zamani mi derslerime verirdim bide yaptirana kdr bunun sitresi var oldu mu olacak mi falan terettudu olanlar icin yaziyorum bunu cidden bi sorununuz yoksa yaptirmayin kendimizle barisik olmaliyiz ne yazikki ben barisik degildim ne yazik bana suru prskolojisiyle sirf daha guzel olmak adin bicak altina yatmak neyse olan oldu ama icinizde acaba mi varsa olmayin benden tavsiye aile yalan soylemeye bu aciyi cekmeye degmz
Bence deger cok sorunlu bir burnun olsaydi eminim bu sekilde konusmazdin :)

Merhaba söze sorum olacaktı narkoz sırasında ve sonrasında sorun oluyor mu çıplak mi giyiliyor ameliyat onlugu daha sonra kim giydiriyor üstü. ..ay evham yaptım yardiiimm

Cok dogal hic endiselenme yasamayan yoktur cok azdir
Tabiki ifaden bi tuhaf oluyor basta gozler ayrik duruyor cunku kasinin ortasinda odem oldugu icin
Hepsi gecici
Basta burun guzelken bi kac gun sonra yamuk durabilir deliller birbirinden farkli durabilir cok kalkik durabilir hepsi ama hepsi gecici hergun burnun daha tuhaf basks baska olucak bunun nedeni odemler hergin farkli yerde oluyor birgun sag tarafin duzelir obur gun sol siser
Ilk uc ay bunlara hazirlikli ol moral bozma burun iyilesme sureci cok uzun ve sabir isi

X