Arkadaslar bugun tipplasti ameliyatimi oldummm burnumda kemik yoktu yan kanatlari genisti azcik bide ucu dusuktu sedasyon ile bayiltip yaptilar 10 bucukta girdim 12 bucukta ciktim hatta ameliyatin son zamanlarinda uyandim doktorla konustum falan o yaparken burnumu igne yaptiklarindan hissetmiyosunuz zaten neyse gelelim asil mevzuya su anda sunu dusunuyorum gerek varmiydi guzel olmak icin bu kadar ugrasmaya allah her insani kendine gore guzel yaratmis saglik lroblemim yoktu sirf dahada guzellesmek icin bide ailemin haberi yok bir haftadir burun ateli takiyodum evde anlamasinlar diye bugunde oldm gene atel var ama bu seferde burnum tikali pisman miyim bilmiyorum gene olsa yaparmiyim yapmazdim su zamani mi derslerime verirdim bide yaptirana kdr bunun sitresi var oldu mu olacak mi falan terettudu olanlar icin yaziyorum bunu cidden bi sorununuz yoksa yaptirmayin kendimizle barisik olmaliyiz ne yazikki ben barisik degildim ne yazik bana suru prskolojisiyle sirf daha guzel olmak adin bicak altina yatmak neyse olan oldu ama icinizde acaba mi varsa olmayin benden tavsiye aile yalan soylemeye bu aciyi cekmeye degmz