Burun estetiği oldum sizce nasıl çok kötü mü

nefisehmesire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
16
1
1
23
4 Aya girdim hiç beğenmedim reviyzon düşünüyorum haklı miyim

Eklentiler

• IMG_20230625_013904.webp
    IMG_20230625_013904.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 657
  • IMG_20230625_010427.webp
    IMG_20230625_010427.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 650
Hepsi operasyon sonrası fotosu sandım bir an.
Değil deyin lütfen.
Klasik estetikli minnak burun olmuş ameliyat sırasında çekilen.
Diğerlerini önceki hali diye düşünüyorum, sadece ucu düşükmüş hiç gerek yokmuş.

Değil deyin lütfen.
Değil deyin lütfen.
Kedili olan fotoda en üsteki şimdiki hali ortadaki estetik sonrası en altaki de zaten öncesi

Cok gecmis olsun başından da böylemiydi odemler inince mi sekil değişti çünkü ameliyathane fotoğrafları farklı duruyor
Hiç darbe almadım çok dikkatli baktım ucu top gibi burun sırtı ile burun ucu uyuşmuyor birbirinden bağımsız kanatlarda cizgiler var ondende sol burmda çekilme olmuş doktorumdan paramı geri Alacam çünkü rezil bir burunla beni yanlız bıraktı estetik için ameliyatta girdim reviyzonluk bir burun ile basbasayim simdi

Paranizi geri alamazsiniz neredeyse imkansiz bu dediginiz, kaydirak gibi olmus burnunuz ben bi fenalik goremedim, en fazla revizyon ucreti alinmaz ama sanmiyorum.

Üzgünüm ama burnun çok sıkıntılı duruyor yapılmadan önceki hali zannederek baktım ki yapılmadan önceki hali daha iyiymiş yerinde olsam dava açarım.

Üzgünüm ama burnun çok sıkıntılı duruyor yapılmadan önceki hali zannederek baktım ki yapılmadan önceki hali daha iyiymiş yerinde olsam dava açarım.
Paramı almak için konsuacagim inşallah verirler çünkü gerçekten sorunlu hir burun yani ben zevkime gore beğenmedim paramı verin tarzidna değil çok sorunlu olmuş maddi manevi psikolojik olarak maffetti beni

Evett maalesef öyle olmuş sırf küçük Bir Burun yapacam diye mafetmis doğal bir buurn istedim kavisli yapmış baya burun deliklerinde asimetri var burun kanatlarından biri yukarı çekilmiş elimle düzeltmeye çalışıyorum da çok etki etklmiyor paramı istiyecem revizyonluk bir burna mi para verdim insalalh paramı verirler devlette oldum korkuyorum imzaladığımız kagitlardan sorun çıkartır diye ama elimden geleni yapacam paramı versin diye cunku sorunlu Bir Burun hakkımda hayirlisi bakalım

Evett maalesef öyle olmuş sırf küçük Bir Burun yapacam diye mafetmis doğal bir buurn istedim kavisli yapmış baya burun deliklerinde asimetri var burun kanatlarından biri yukarı çekilmiş elimle düzeltmeye çalışıyorum da çok etki etklmiyor paramı istiyecem revizyonluk bir burna mi para verdim insalalh paramı verirler devlette oldum korkuyorum imzaladığımız kagitlardan sorun çıkartır diye ama elimden geleni yapacam paramı versin diye cunku sorunlu Bir Burun hakkımda hayirlisi bakalım
Devlette yaptırdığınızı bilmiyordum siz paranın derdindesiniz ama devlette malzeme parası alıyorlar sadece o da çok komik bir ücret bence siz paranın derdini bırakın burnunuzun derdine düşün kamu kurumunda operasyon geçirmişsiniz şikayet süresini kaçırırsanız şikayetçi bile olamazsınız biran önce iyi bir avukat bulun.

Devlette olduysanız idare mahkemesinde dava açın süresi geçmeden önce. Sadece ameliyat parası düşüktür manevi tazminat da istersiniz

Back
X