- 27 Mayıs 2023
- 16
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi nefisehmesire
Tek üzüldüğüm sol Burun kanatimin çekilmesi alar retraksiyon deniliyor o biraz canımı sıkıyor yoksa revizyonla duzelir o kısım biraz sıkıntı çıkarır hibi bakalım Allah kerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü degil burnunuz sadece ameliyathane be fotolari farkli gozukuyo da ona sasirdim moralini bozma bence sekil olarak ben kötü bulmadim evet küçük olmus ama yüzüne gittimi o önemli15 bine oldum ameliyat fotoları güzelde çok sağlam mi yapmamış desteklemesi mi yetersiz olmuş bilmiyorum çünkü ben burnuna çok iyi baktım
Kusurlu olduğu için çok sevemedim halbuki çok isteyerek olmuştum sorunlar var diye alismadim küçük olmuş evet ama işte o sorunlar olmazsa güzel olurdu her şerde var bir hayır bakalım ileride revizyon düşünüyorum nasıl olur Allah bilir teşekkür ederim yorumun içindekötü degil burnunuz sadece ameliyathane be fotolari farkli gozukuyo da ona sasirdim moralini bozma bence sekil olarak ben kötü bulmadim evet küçük olmus ama yüzüne gittimi o önemli
Umarım öyle olur en azından revizyon olana kadar daha da kötu olmasın adamı pişman ettiriyorlar doktorum diye etraftaki geziniyorlar akılsızlık bende ki neyse bakalım hayırlısı Allah'tan wOdemler burun ucuna inmistir belki? Bi kac ay daha bekleyin gorunum daha iyi olabilir .yani insallah olur
Çekilmeleri daha da mı bekirginlesti peki zmaan ilerledikçe zaten ikinci bir amleiyat için şuan ne maddi imkanım var ne da olabilirim sadece revizyon yaptırmayı düşünüyorum ileride mutssiz olduğum içinKoyduğunuz fotolardan doğru yorum yapmak imkansiz.
Yüzünüzün tümüne yakışmış bir burun belki de bilemeyiz.
Bu arada deliklerde asimetri, çekilme gibi sıkıntılar ablamda 1 buçuk sene sürdü. O kadar uzun zaman onu dinledik acayip zordu.
Yerinizde olsam revizyon için acele etmem. 1 buçuk sene burnunuzun oturmasını bekleyin derim.
Aynı benim burnum gibi olmuş ucun aşagı bakıyo kaldırmadıgı için dahada düşüyor ne yazıkki bende memnun degilim revizyona kararlıyım4 Aya girdim hiç beğenmedim reviyzon düşünüyorum haklı miyim
Kime olmayı düşünüyorsunAynı benim burnum gibi olmuş ucun aşagı bakıyo kaldırmadıgı için dahada düşüyor ne yazıkki bende memnun degilim revizyona kararlıyım
Özelde bu süreç için ne yapabiliriz bi bilginiz var mı acabaDevlette olduysanız idare mahkemesinde dava açın süresi geçmeden önce. Sadece ameliyat parası düşüktür manevi tazminat da istersiniz
İdari dava açmadan doğrudan maddi ve manevi tazminat davası açacaksınız o durumdaÖzelde bu süreç için ne yapabiliriz bi bilginiz var mı acaba
Bir sürü bişeyler imzalattılar sizce kazanma oranım nedir sanki kendilerini güvenceye almış gibilerİdari dava açmadan doğrudan maddi ve manevi tazminat davası açacaksınız o durumda
İmzaladıklarınızdan ziyade mahkeme yolunca sizi bilirkişiye gönderecekler bilirkişi de doktor haliyle ve birbirilerini tutuyorlar. O yüzden ihtimal biraz düşük.Bir sürü bişeyler imzalattılar sizce kazanma oranım nedir sanki kendilerini güvenceye almış gibiler