Burun estetiği oldum sizce nasıl çok kötü mü

Tek üzüldüğüm sol Burun kanatimin çekilmesi alar retraksiyon deniliyor o biraz canımı sıkıyor yoksa revizyonla duzelir o kısım biraz sıkıntı çıkarır hibi bakalım Allah kerim

15 bine oldum ameliyat fotoları güzelde çok sağlam mi yapmamış desteklemesi mi yetersiz olmuş bilmiyorum çünkü ben burnuna çok iyi baktım
kötü degil burnunuz sadece ameliyathane be fotolari farkli gozukuyo da ona sasirdim moralini bozma bence sekil olarak ben kötü bulmadim evet küçük olmus ama yüzüne gittimi o önemli

kötü degil burnunuz sadece ameliyathane be fotolari farkli gozukuyo da ona sasirdim moralini bozma bence sekil olarak ben kötü bulmadim evet küçük olmus ama yüzüne gittimi o önemli
Kusurlu olduğu için çok sevemedim halbuki çok isteyerek olmuştum sorunlar var diye alismadim küçük olmuş evet ama işte o sorunlar olmazsa güzel olurdu her şerde var bir hayır bakalım ileride revizyon düşünüyorum nasıl olur Allah bilir teşekkür ederim yorumun içinde 🙏🏻😃

Odemler burun ucuna inmistir belki? Bi kac ay daha bekleyin gorunum daha iyi olabilir .yani insallah olur

Odemler burun ucuna inmistir belki? Bi kac ay daha bekleyin gorunum daha iyi olabilir .yani insallah olur
Umarım öyle olur en azından revizyon olana kadar daha da kötu olmasın adamı pişman ettiriyorlar doktorum diye etraftaki geziniyorlar akılsızlık bende ki neyse bakalım hayırlısı Allah'tan w

Koyduğunuz fotolardan doğru yorum yapmak imkansiz.
Yüzünüzün tümüne yakışmış bir burun belki de bilemeyiz.
Bu arada deliklerde asimetri, çekilme gibi sıkıntılar ablamda 1 buçuk sene sürdü. O kadar uzun zaman onu dinledik acayip zordu.
Yerinizde olsam revizyon için acele etmem. 1 buçuk sene burnunuzun oturmasını bekleyin derim.

Koyduğunuz fotolardan doğru yorum yapmak imkansiz.
Yüzünüzün tümüne yakışmış bir burun belki de bilemeyiz.
Bu arada deliklerde asimetri, çekilme gibi sıkıntılar ablamda 1 buçuk sene sürdü. O kadar uzun zaman onu dinledik acayip zordu.
Yerinizde olsam revizyon için acele etmem. 1 buçuk sene burnunuzun oturmasını bekleyin derim.
Çekilmeleri daha da mı bekirginlesti peki zmaan ilerledikçe zaten ikinci bir amleiyat için şuan ne maddi imkanım var ne da olabilirim sadece revizyon yaptırmayı düşünüyorum ileride mutssiz olduğum için

Çok geçmiş olsun.Hayal kırıklığınızın nedenini anlayabiliyorum.Burun ucu yapıldığı gibi kalmamış.Muhtemelen bir şeyler eksik yapılıp yeterince desteklenmedi.Ameliyat resimlerinin ne kadar yanıltıcı olduğunu bir kez daha görüyoruz.Maalesef yapılan burunlar her zaman öyle jilet gibi kalmıyor.
İyice iyileştikten sonra revizyonda iyi olan birine bakarsınız.Parayı düşünüp tekrar aynı doktora ya da muadili birine ameliyat olmayın derim.

Bir sürü bişeyler imzalattılar sizce kazanma oranım nedir sanki kendilerini güvenceye almış gibiler
İmzaladıklarınızdan ziyade mahkeme yolunca sizi bilirkişiye gönderecekler bilirkişi de doktor haliyle ve birbirilerini tutuyorlar. O yüzden ihtimal biraz düşük.

Back
X