Ben de o yuzden merak ettim yoksa dikkatimi bile cekmedi ama mnicin ironi mi diye sordu acabaevet bende burundan çok rumuzu merak ettim
gerçi etmezdim de
bi arkadaş ironi amaçlımı demiş neye kime ironi ?:KK63:
Neden ironi amacli mi diye sordunuz, anlami ne ki? Sirf merak iste :)sırf meraktan soruyorum rumuzun ironi amaçlı mı ? soruna da cevap vereyim burnun artık değişmez şiş varsa iner biraz ama sonradan kalkmaaz geçmiş olsun.
anlamı ne ki ironi olsun ay merak ettik :)sırf meraktan soruyorum rumuzun ironi amaçlı mı ? soruna da cevap vereyim burnun artık değişmez şiş varsa iner biraz ama sonradan kalkmaaz geçmiş olsun.
Annem yaptırmalı 5 seneyi filan geçti maalesef hiç güzel değil . Başta kötüye sonradan da kötü oluyorburun estetiğinin tam manasıyla oturması için en az bir sene geçmesi gerekir. iki aylık burundan bir şey anlaşılmaz, şiştir çünkü daha.
Neden ironi amacli mi diye sordunuz, anlami ne ki? Sirf merak iste :)
KJH ne demek özel değilse?
evet bende burundan çok rumuzu merak ettim
gerçi etmezdim de
bi arkadaş ironi amaçlımı demiş neye kime ironi ?:KK63:
Sanırım üye adını değiştirmiş, eski rumuzu Şeriatçıydı öyle hatırlıyorum. Arkadaşta oyüzden sormuştur.Ben de o yuzden merak ettim yoksa dikkatimi bile cekmedi ama mnicin ironi mi diye sordu acaba
Annem yaptırmalı 5 seneyi filan geçti maalesef hiç güzel değil . Başta kötüye sonradan da kötü oluyor
Neden ironi amacli mi diye sordunuz, anlami ne ki? Sirf merak iste :)
Aynen öyle onun için dedim tşkSanırım üye adını değiştirmiş, eski rumuzu Şeriatçıydı öyle hatırlıyorum. Arkadaşta oyüzden sormuştur.
Şeriatçı rumuzunu değiştirmişanlamı ne ki ironi olsun ay merak ettik :)
anladım canımmŞeriatçı rumuzunu değiştirmiş
şimdi siz onu deşifre etmiş olmuyor musunuz?Şeriatçı rumuzunu değiştirmiş
şimdi siz onu deşifre etmiş olmuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?