Burun estetiği oldum yardımınız lazım :(

elif1239

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
9
3
1
20
Yaklaşık iki hafta önce burun estetiği oldum.
Burnumun boyutu ve yandan görüntüsünden gayet memnunum ancak ön kısımdan bakınca 00 gibi duruyor.Domuz burnunu andırıyor... Zamanla normal hale gelir mi?

2.Sorum ise doktorun takmamı söylediği burun eşitleyci (nostril retainer) ile gündüz bir sıkıntım yok ama geceleri takınca uyuyamıyorum, takmasam sorun yaşar mıyım?

Tampon burnun içindeyken delikler öyle görünüyor. Burun eşitleyici her ne ise bilmiyorum doktorun sözünden çıkmayın. Aksi bir durumda sorumluluk kabul etmez.

Tampon burnun içindeyken delikler öyle görünüyor. Burun eşitleyici her ne ise bilmiyorum doktorun sözünden çıkmayın. Aksi bir durumda sorumluluk kabul etmez.
Abla tamponum daha dün çıktı. Çıktıktan sonra da ne zaman krem sürmek, tuzlu su yapmak için aynaya baksam büyük geliyor gözüme. İnşallah zamanla küçülür ve iner. Teşekkür ederim yorumun için uygulamayı ilk defa kullanıyorum mesaj atmak zormuş :))

Abla tamponum daha dün çıktı. Çıktıktan sonra da ne zaman krem sürmek, tuzlu su yapmak için aynaya baksam büyük geliyor gözüme. İnşallah zamanla küçülür ve iner. Teşekkür ederim yorumun için uygulamayı ilk defa kullanıyorum mesaj atmak zormuş :))
Surekli inceleme kendini. Zamanla şişlikler inecek. Normal şeklini alacak.

Back
X