• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum yüz ifadem çok değişti

İlk ay aynadan uzak durmak en iyisi..

Özellikle atel ve bantlar açıldıktan sonra her yeni gün yeni bir burun !

o yüzden o süreyi yıpranmadan geçirmek gerek

Aslında ben burnundan çok memnunum kavisi küçüklüğü vs ama bir tarafındaki atelin sıktığı yer tek kafama taktigim. Herkesin bir derdi var anladığım kadarıyla. Demek ki geçecek diye düşünüyorum. İlk ayın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum kızlar.

Canım 6 ay bir sabır. herhalde diyorum benim kadar ağlayan yoktur boşuna , kendini yipratmaktan baska birşey değil .benimde ilk bandaj çıktı ters v vardı 3 ayda kayboldu ben burnumun sekillini begenmiyordum halen bu böyle .ama ters v geçti birde doktor burnuma kanat yapmış bir taraf içerde böyle bildiğin diğer taraf dümdüz 10 ay ona kanat hizası çıktı 1 yılda burnun evrim gecirmesede toparlıyor ufak tefek pürüzler düzeliyor dert etme.

Canım 6 ay bir sabır. herhalde diyorum benim kadar ağlayan yoktur boşuna , kendini yipratmaktan baska birşey değil .benimde ilk bandaj çıktı ters v vardı 3 ayda kayboldu ben burnumun sekillini begenmiyordum halen bu böyle .ama ters v geçti birde doktor burnuma kanat yapmış bir taraf içerde böyle bildiğin diğer taraf dümdüz 10 ay ona kanat hizası çıktı 1 yılda burnun evrim gecirmesede toparlıyor ufak tefek pürüzler düzeliyor dert etme.
Ona kanat hizasında çıktı derken :( kendiliğinden mi düzeldi

Bak bu canim

Eklentiler

• 20170718_194238-1.webp
    20170718_194238-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 367
Aynen beklemekten başka çare yok sanırım ama kendimi eve kapattım

Kızlar banada biraz moral verin dun ameliyattan cıktım bugin ikinci gun hala sizinti seklinde kaniyor e gözlerim okadar siski kacıncıgunde gecer bu sislikler benim şuan icin tek sıkıntım sislikler yüzunden gozlerim cok acıyor okadar siski japon gözü gibi kücücük kaldı

Kızlar banada biraz moral verin dun ameliyattan cıktım bugin ikinci gun hala sizinti seklinde kaniyor e gözlerim okadar siski kacıncıgunde gecer bu sislikler benim şuan icin tek sıkıntım sislikler yüzunden gozlerim cok acıyor okadar siski japon gözü gibi kücücük kaldı

5.inci günden itibaren morluklar ve şişler azalır ,en zor dönem içindesiniz şu an, bir hafta sonunda büyük ölçüde rahatlar yüzünüz ama sıcak ve güneşten uzak durun.

15 dakika buz 45 dakika dinlendir canım herşey normal şuan. 3. Günden sonra inecek gözlerin merak etme. İlk hafta sonuda yüzün daha normalleşiyor. Kanamada bir hafta içinde tamamen bitiyor

Az
5.inci günden itibaren morluklar ve şişler azalır ,en zor dönem içindesiniz şu an, bir hafta sonunda büyük ölçüde rahatlar yüzünüz ama sıcak ve güneşten uzak durun.
Az Once hapsurdum dayanamadım daha fazla kızlar sizdede oldumu bisiy olmustur diye endiseleniyorum ici sızladı

Back
X